Zekeriya Öztürk, Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Şahan'ı makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Millet vekili aday adayı Zekeriya Öztürk seçim çalışmasını Çağlayancerit’te hız kesmeden devam etti

     Zekeriya Öztürk, Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Şahan'ı makamında ziyaret etti.
    12 Mart 2015 - 12:47

    MHP Kahramanmaraş Millet vekili aday adayı Zekeriya Öztürk, Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Şahan'ı makamında ziyaret etti. Çağlayancerit MHP ilçe binasında partililere konuşup 7 Haziran’da yapılacak olan seçiminin bizim için büyük önem taşıdığını söyleyen Öztürk, “Bu seçimlerde teşkilatımızın en tabanından en üst çalışanlarına kadar üzerimize düşen çalışmayı gayret içerisinde sürdüreceğiz” dedi.

    Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Şahan’da 30 Mart’ta yapılan Belediye seçimlerinde partisinin ilçede oylarını artırdığını, ancak bunun belediyeyi almaya yetmediğini, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde oylarını artırmaya devam ederek ilçede Milliyetçi Hareket Partisinin birinci parti yapmayı hedeflediklerini söyledi.
    Başkan Şahan, Ülkücülerin sandığa sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Öztürk ve Çağlayancerit ilçe başkanı Mehmet Şahan’la seçim üzerine fikir alış verişinde bulundu daha sonra Öztürk, Çağlayancerit’te vatandaşlarla  ve esnaflarla sohbet etti.

     
    Bu haber 1823 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum