Yöneticiler KSÜ'de Toplandı

Vali Şükrü Kocatepe ve beraberindeki heyet, KSÜ Rektör'ü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan’ı ziyaret etti.

    Yöneticiler KSÜ'de Toplandı
    13 Ağustos 2014 - 11:42

    Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ,Jandarma Alay Komutanı J.Alb. Coşkun Doğan ile İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan’ı makamında ziyaret etti.

    KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan’ın makamında gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.Misafirlerini yolcu ettikten sonra bir açıklamada bulunan Karaaslan şunları söyledi:

    “Bildiğiniz gibi Üniversiteye yeni katılacak olan öğrencilerimiz tercihlerini yaptı, bundan sonraki aşama kayıt aşaması ve biz bu yıl yaklaşık olarak 7 bin 500 – 8 bin arasında öğrenci bekliyoruz. Kayıt için Kahramanmaraş’a gelen her öğrenci bizim için bir emanettir ve biz bu emanetleri aldığımız gibi değil aldığımızdan daha sağlıklı, daha donanımlı, daha bilgili bir şekilde teslim etmemiz gerekiyor. Sayın Valimiz, Sayın Jandarma Alay Komutanımız ve Sayın İl Emniyet Müdürümüz sağ olsunlar bugün bizi ziyaret ettiler, hep beraber Üniversitemizde yaşanan yenilikleri, yapmayı düşündüklerimizi, Hastanemizin durumunu, Hastanemiz için yapmak istediklerimizi konuştuk, kayıt olmaya gelecek öğrencilerimiz için neler yapabiliriz, onları nasıl rahat ettirebiliriz ve barınma ve yurt problemlerini nasıl çözeriz bunların görüş alışverişini yaptık. Görüşmemiz hayırlı ve yararlı bir görüşme oldu.” 

    Bu haber 1117 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum