YILIN EN BAŞARILI MUHABİRLERİNE ÖDÜLÜ VERİLDİ

Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Yılın Başarılı Basın ” ödül töreni, Kahramanmaraş Clarion Hotel de 12 vilayetten katılan siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinin Katılımı ile düzenlendi.

    YILIN EN BAŞARILI MUHABİRLERİNE ÖDÜLÜ VERİLDİ
    16 Mayıs 2016 - 12:02

    Kahramanmaraş, Malatya, Elazığ,  Adıyaman, Şanlıurfa ile birlikte 12 ilde  görev yapan gazetecilerin haber, fotoğraf ve görüntülü çalışmalarının değerlendirilmesi ve mesleğe yönelen gençlerin özendirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni, dün gece Kahramanmaraş Clarion Hotel'de gerçekleştirildi.

     Çok sayıda siyasetçi ve 12'ilden Gelen Belediye Başkanların katıldığı ödül gecesinde yıla damgasını vuran Muhabirler ödüllendirildi.  

     YILIN BASIN ÖDÜLLERİ ALAN İSİMLER: İsmail BOZDOĞAN (Kanal Maraş Haber Md.) Nesibe Hançer(Aksu Tv Haber Md.) Adına Aksu TV Muhabiri Ali Fatih AYDIN, Cihan KİZİR (İHA Adıyaman) , Sıtkı Gönen(Afşin DHA) Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi adına Foto Muhabiri Kenan ONARAN, İbrahim KARADENİZ (Kanal Pazarcık, Vizyon Gazetesi ve AKSU TV Pazarcık Temsilcisi) , Ayhan GEDİK  (Maraş pusula İmtiyaz Sahibi) , Mehmet Yetim (Şanlıurfa)  Malatya Vuslat TV Adına ise Şeref DERE'ye ödüllerini Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneği (ESVED) Başkanı kazım Ardıç tarafından verildi.

    Kahramanmaraş'taki ödül alan muhabirleri temsilsen bir konuşma Yapan Kanal Maraş Haber Müdürü İsmail Bozdoğan, "Bizler halkımızın haber alması için gecemizi gündümüze katarak çalışan basın mensupları olarak bizleri bölgemizde görev yapan meslektaşlarımızla ödül töreninde buluşturan Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneği (ESVED) Başkanı Kazım Ardıç'a son teşekkürler ediyoruz. Ben basın mesleğine 2009 yılında Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi'nde başladım. O günden bu tarafa meslek hayatımda 15 ödül aldım, ama hiç biri bunun kadar değerli değildi. Nedeni ise Eshab-ı Kehf ödülleri dini kültürümüzü yaşatıyor" dedi.

    Şanlıurfa'da görev yapan Gazeteci Mehmet Yetim ise Kahramanmaraş'ta olmaktan bir gurur duyduklarını Türk ve Kürt halkı olarak aldığı ödülü, vatan ve millet uğruna canını veren şehitler için aldığını söyledi.

     

    Bu haber 892 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum