Vekil İmran Kılıç'tan Kahramanmaraş çıkarması, DSİ, Sağlık, Tarım alanında incelemelerde bulundu!

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, kentte devam eden çeşitli yapılar ve yapımına başlanacak çeşitli hizmetleri yerinde inceledi.

    Vekil İmran Kılıç'tan Kahramanmaraş çıkarması, DSİ, Sağlık, Tarım alanında incelemelerde bulundu!
    21 Mayıs 2019 - 12:25 - Güncelleme: 21 Mayıs 2019 - 12:31

    Vekil Kılıç ve beraberindeki yetkililer ilk olarak, 1946 yılında yapılan ve tadilatlar ile günümüze kadar gelen ve modern hale getirilen Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim ek binasının yeni yerinde inceleme başlattı. Kuzey Çevre yolunun üstü kısmında bulanan alanda yeni hastane binasının kısa zamanda yapılması bekleniyor.

     

    AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Sağlık İl Müdürü Ali Nuri Öksüz, Çevre Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal ve Orman Bölge Müdürü Alparsalan Altındaş, yapılması planlanan hastane yerini gezdiler.

    Vekil Kılıç kendi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada: “Kuzey Çevre Yolu mücavirinde Yörük Selim Hastanemizin yapılacak olan yeni yeri için ayrılan arsayı Sağlık İl Müdürümüz, Çevre Şehircilik İl Müdürümüz ve Orman Bölge müdürümüzle yerinde inceleyip yapılacaklar hakkında istişarelerde bulunduk”

    DSİ KILAVUZLU SUYU İNCELEME

    Çiftçiler için hayati önemi haiz olan Kılavuzlu sulama kanalında meydana gelen heyelanın tadilatını inceleyen Vekil İmran Kılıç, suyun vatandaşa verildiği müjdesini duyurdu. Burada bir açıklama yapan Kılıç: “Kılavuzlu sulama kanalımızda heyelan nedeniyle oluşan sorunlar tamiratları yapılıp Tamamlandı ve kanalımıza su verildi” dedi.

    Vekil Kılıç şöyle konuştu: “DSİ Bölge Müdürümüz Sayın Sadullah Seven ve DSİ ekiplerimizle Kılavuzlu Sulama kanalımızda yapılan tamiratları yerinde inceleyip suyun kanala verilişini izledik. Suyumuz vatandaşlarımızın kullanımına verildi. Hayırlı olsun”

    EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İNCELEME

    Kısa bir süre sonra hizmete açılması beklenen ve yapımı sın hızla devam eden Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında da inceleme yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç burada yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulunduk” dedi

    Bu haber 537 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum