VALİMİZİN AÇIĞA ALDIĞI İMAMLARLA İLGİLİ HABERLER NASIL VE NEDEN KALDIRILDI?

Bizi telefonla arayan M.Ali (soy adı bizde mahfuz) isimli zat diyor ki : Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’nın açığa aldığı Ulucami İmamı Mustafa Arifoğlu ve Taş Medrese İmamı Ayhan Küpelikılıç (Sözde İmamlar )’la ilgili açıklamalarda bulundu.

    VALİMİZİN AÇIĞA ALDIĞI İMAMLARLA İLGİLİ HABERLER NASIL VE NEDEN KALDIRILDI?
    28 Kasım 2019 - 15:48 - Güncelleme: 28 Kasım 2019 - 15:51

    İslamiyeti şahsi çıkarlarına alet eden bu imamların gayr-i ahlaki haberlerini yayınlayan Bugün Gazetesi yayınladığınızda  kamu oyundan takdir almıştınız.

    Her ne olduysa bu haberlerin devamını getiremediğiniz gibi yayından kaldırdınız. neden?

    Öte yandan İslamiyeti  şahsi çıkarlarına alet eden valimizin açığa aldığı bu imamların haberini 22 Kasımda sütunlarında yayınlayan Haber46 sitesi aynı haberlerin son dakika başlığı altında yayınlamış ne hazindir ki 22 Kasım’ı 23 Kasımı bağlayan gece yarısı operasyonu ile sütunlarından kaldırmış olacak ki bugün gazetesinin aylar önce yaptığı gibi ;

    23 sabahı sütunlarda yer almıyordu.

    1. Papatyalardan aldığımız haberlere göre;Bir kısım iş adamlarının himayelerinde olduğu söylenen mafyanın baskısı üzerine mi kaldırdınız ?
    zaman zaman yine papatyaların getirdiği haberlere göre; Siverekli aga veya agalarından gelen tehditlerinde gerçek olduğu anlaşıldı(agaların tehdidi şahsımıza münhasır).

    2. Sizleri hocalar mı okuyup üfledi?..

    3. Yadaaa dünyalıkla ikna edildiğiniz doğru mudur?

    Vatandaş  M.Ali diyor ki;

    Bu yapılan dürüstlüğünden şüphe duymadığımız gazete ve haber sitesi bir açıklama borçlular .Kamuoyuna öte yandan bu muhterem (!) imamların haberlerini yayınlamaya başlayan çarpıtmadan dik duran kamuoyunu bilgilendiren istiklalgazetesi.net ve nehabergazetesi.com siteleri sahipleri ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

     Ayrıca;vatandaş M. Ali diyor ki;  İmamların bu konuda ne derece ilgi ve alakası olup olmadığını yine bir kısım iş adamlarımızın kulağıma geldiği kadarıyla destekleri bu zübük imamlara devam edildiği söyleniyor .
    Bu konunun gazetenizce araştırılarak kamuoyuna bilgilendirmeniz en büyük dileğimiz diyor.

    Not: Zübük Ne Demektir?
    Halk arasında kendi çıkarları için her yolu mubah sayan kişi yada kişiler için söylenen sözdür.

    Kısaca; menfaatçi, çıkarcı anlamında kullanılır diyor, SÖZLÜK

    Not vatandaş M.ali ve aslında sayısız vatandaşlardan gelen dilek ve istekleri layığı veçhiyle araştırarak kamuoyuna bilgilendirmek asli görevimizdir.
                                                                                                 
                                                                                         İHA(İstiklal Haber Ajansı)


    Bu haber 1705 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • Mehmet kılıç
      4 yıl önce
      İstiklal Gazetesine ; böyle haberleri halkımıza servis yaptığı için çok teşekkür ederim. “ Beledyecilikte Çığır Açtık” diye bir yazı okudum Manşetten KAHRAMANMARAŞ gazetesi, merak ediyorum.