Ünal, Memur-Sen Elbistan Temsilciliğini Davetine Katıldı

Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Memur Sen Elbistan Temsilciğini Davetinde Sendika Üyeleri İle Birlikte Akşam Yemeği Yiyip, Sendika Temsilcileri İle Gündeme Dair Görüş Alış Verişinde Bulundu. Programın Ardından Elbistan Temsilcimiz Ali Öztürk’ün Gündeme Dair Sorularını Yanıtlayan Ünal, Elbistan Halkının Yakından Takip Ettiği Teknoloji Fakültesi İle İlgili Gelişmeleri Aktardı. Mahalle Ziyaretleri Ve Muhtarlarla İlgili Toplantılar Düzenlediklerini Belirten Ünal, Büyük Şehir Belediyesi Ve El

    Ünal, Memur-Sen Elbistan Temsilciliğini Davetine Katıldı
    03 Haziran 2015 - 11:42 - Güncelleme: 22 Haziran 2015 - 11:47

    Programın Ardından Elbistan Temsilcimiz Ali Öztürk’ün Gündeme Dair Sorularını Yanıtlayan Ünal, Elbistan Halkının Yakından Takip Ettiği Teknoloji Fakültesi İle İlgili Gelişmeleri Aktardı.
    Mahalle Ziyaretleri Ve Muhtarlarla İlgili Toplantılar Düzenlediklerini Belirten Ünal, Büyük Şehir Belediyesi Ve Elbistan Belediyesinin Yağmurların Durması İle Birlikte Hızlı Bir şekilde Asfalt Yapımına Geçtiklerini Belirterek Mahallelerin Hak Ettikleri Hizmetleri Almaya Devam Edeceklerini Söyledi.
    Seçim Sürecini De Değerlendiren Ünal,  Propaganda Süresi İçerisinde Milletvekili Adaylarının Ve Parti Temsilcilerinin Adım Adım Dolaşarak Ak parti Hizmetlerinin Vatandaşlara Anlatıldığını Söyledi.
    Muhalefet Partilerinin Ülke Bölünüyor Politikası Üzerinden Propaganda Yapmaya Çalıştığını Belirten Ünal,  AK Parti’nin Ülkeyi Bütünleştirdiğini İfade Ederek,  Muhalefet Partilerinin Gidemedikleri Bölge Üzerinden Siyaset Yapmaya Çalıştıklarını Ancak Halkın Buna İtibar Etmediğini Söyledi.
    Çözüm Sürecine de Değinen Ünal, Kardeşi Kardeşe Kırdıran Dış Mihrakların Oyunlarını Bozmak İçin Çözüm Sürecini Başlattıklarını İfade Ederek, Ülkede Kardeşliğin Pekiştirilmeye Çalışıldığı Şu Günlerde Muhalefet Partilerinin Oluşan Kardeşliği Dinamitlemeye Çalıştığını Söyledi.
    Türkiye’nin Gelişmesi İçin Bir Tuğla Bırakmayı Çok Gören Siyasi Görüşlerin Seçim Süreci İle Birlikte Ak Parti’ye Saldırdığını Belirten Ünal,  “Biz Yaptıklarımızla Konuşuyoruz. Ne Konuşmuşsak Onu Yaptık, Ne Yaptıysak Onu da Konuşuyoruz. Diye Konuştu.
     
    Vatandaşların Boş Vaatlere İtibar Etmeyeceklerini Belirten Ünal, “Vatandaşlarımızın Gönlü Rahat Olsun. Milletimizin Evlatları Bütün Türkiye’de Arı Gibi Çalışıyor” Diyerek, Ülkeyi Zihninde Bölen Siyasilerin Umduklarını Bulamayacaklarını Söyledi.


    Bu haber 2637 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum