TÜRKOĞLU'NDA PARKLAR YAZ'A HAZIR.

Türkoğlu Belediyesi tarafından, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların uğrak yerlerinin başında gelen park ve yeşil alanlarda bakım, yenileme ve temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

    TÜRKOĞLU'NDA PARKLAR YAZ'A HAZIR.
    18 Haziran 2019 - 09:43

    Türkoğlu Belediyesi ekipleri, ilkbaharın gelmesiyle birlikte vatandaşların dinlenmek, eğlenmek ve güzel vakit geçirmek amacıyla ziyaret ettiği park ve yeşil alanlara yönelik hizmet ve çalışmalarını tamamladı.

    Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş;
    Tüm mahallelerimizdeki park, bahçe ve yeşil alanların temizliği, bakımı ve yenileme çalışmalarına özel bir önem vererek, daha temiz ve sağlıklı bir kent için sahada hizmet veren tüm ekiplerimizle seferber olduk.
    Ekiplerimiz, koordineli, kesintisiz ve yoğun bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Amacımız, park ve yeşil alanları kullanan vatandaşlarımızın temiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda günlerini geçirebilmelerini sağlamaktır.

    Türkoğlu’nda yaşamı güzelleştiren, vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıran hizmetlerimiz devam edecek. Vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden fazlasıyla yararlanması amacıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Kaliteli, yaşanılır, düzenli ve sağlıklı bir kent için belediyecilik anlamında ihtiyaç duyulan hizmet, proje ve çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.


    Bu haber 556 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum