TKDK KAHRAMANMARAŞ İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU

Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte solumak, birlik beraberlik duygularını pekiştirmek ve iş hayatı gibi ortak paydada buluşan insanların bir aile gibi, “aile” kavramına bu maneviyat ikliminde katkıda bulunmak adına, TKDK İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen iftarda; kurum çalışanları, çalışanların aileleri buluştu.

    TKDK KAHRAMANMARAŞ İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU
    08 Temmuz 2015 - 10:10 - Güncelleme: 08 Temmuz 2015 - 11:16

    Akdo’da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen koordinatörlük çalışanları ve aileleri keyifli dakikalar yaşadı. Huzur içinde geçen iftar yemeği sohbet ve muhabbetle taçlandı. Yemek esnasında, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan,  TKDK Kahramanmaraş İl Koordinatörü Ahmet Cemil Ceyhan moral ve motivasyonun yüksek olduğu iftar yemeğinde çalışanlarla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Ceyhan, ”Böyle nezih bir ortamda böyle nezih bir toplulukla bir arada bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.

    Ramazan dayanışma, bereket, kardeşlik, birlik ve beraberlik ayıdır. Bu güzel ayda ülkemizin ve şehrimizin dört bir yanında çok güzel faaliyetler var. Gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonla bizlerde bu büyük sevince ortak olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Hakan Bey olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, katılımlarınız nedeniyle siz değerli mesai arkadaşlarıma ve kıymetli ailelerine şükranlarımı sunuyorum.

    Bugün burada tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte olduğumuzu görmek beni ayrıca memnun etti. Bu ne güzel bir dayanışma örneğidir. Dayanışma her şeyin önünde gelir. Zira dayanışma ile her türlü zorluğun üstesinden gelmek daha kolaydır.

     

     

    Bugün ülkemizin ve şehrimizin dört bir yanına kalıcı eserler, yatırımlar kazandırmış özelliklede nispi olarak geri kalmış, kalkınmasını tam olarak gerçekleştirememiş bölgelerimize destek sağlayan yüzlerce,  binlerce kişiye istihdam imkanı oluşturan, sağlıklı nesillerin yetişebilmesi için en elzem konu olan sağlıklı beslenme ve gıda güvenliği noktasında ciddi yatırımların hayata geçmesine vesile olan böylesine güzide bir kurumda çalışıyor ve hizmet ediyor olmanın sevinci ve memnuniyeti içerisindeyiz. Tüm bunların bize kazandırmış olduğu özgüvenle geleceğe daha net bakabilmekteyiz. Gelecek nesillere çok daha gelişmiş bir ülke bırakabilmenin gayretini ve idealini paylaşıyoruz.

    Yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Ramazan’a kavuştuğumuz gibi Bayrama da sağlık ve sıhhat ile kavuşmamızı diliyorum.  Bayramın ve Ramazanın ülkemiz için birliğe, beraberliğe, barışa ve kardeşliğe vesile olmasını Yüce Allah ‘tan niyaz ediyorum.

    Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir. Rahmet ile başlayan Ramazan ayının hepimiz için kurtuluş ile tecelli bulmasını diliyorum.” dedi.

    Bu haber 2759 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum