TEZCAN: AK Parti Kadrolarında Yer Almak, Bu Tutkulu Sevdanın Ürünüdür

AK Parti Kahramanmaraş camiasının tanınmış simalarından ve 24. Dönem milletvekili adayı İdris Tezcan, 7 Haziran tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

    TEZCAN: AK Parti Kadrolarında Yer Almak, Bu Tutkulu Sevdanın Ürünüdür
    14 Şubat 2015 - 13:27

    Aslen Andırınlı olan Yüksek İnşaat Mühendisi İdris Tezcan, Mado Sarayı’nda partililerine verdiği yemekte yaptığı konuşmada;  memleketimizin geleceğinden her insanın gücünün yettiği kadar sorumlu olduğunu öne sürdü: “Biz bu siyasi anlayışa ‘davamız’ diyoruz. İnsana hizmet demek Allah’a hizmet demektir. Biz bu nedenle siyaset yapıyoruz, bu yüzden bizim siyasetimiz ulvi ve kutsaldır. Daha etkili siyaset yapma sevdamız bu sebepledir. Dava arkadaşlarımızı çok seviyoruz. AK Parti kadrolarında yer almak, bu tutkulu sevdanın, ürünüdür.”

    Milletin ve memleketin geleceğini siyaset ve siyasetçilerin belirlediğini dile getiren Tezcan AK Parti ile yola devam edeceğini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bildiğiniz gibi, Memleketin ve milletin geleceğini siyaset belirler. O nedenle, Demokrasinin vazgeçilmezi siyasettir. Onun içindir ki, AK Parti siyasi hareketi, bizim ve dahi Türkiye’nin vazgeçilmezidir. Çoğunluğa yönetme hakkını, azınlığa da konuşma hakkını, millet verir. Bu durumu kabullenemeyenler, Demokrasiyi hazmedemeyenlerdir. Maalesef, bu açıdan Türkiye henüz demokrasiyi hazmedebilmiş ülkeler arasında değildir. Türkiye, demokrasiyi rayına oturtma işlevini, inşallah, Ak Parti ile gerçekleştirecektir. Bu süreçte, teşkilatlarımıza ve daha da önemlisi, yerel yönetimlerimize, İnsana dokunma anlamında, çok iş düştüğü hepimizin malumudur. Günümüz siyasetinde, yeni bir genel seçime yaklaşırken, bu görevi, inşallah hepimiz eksiksiz yerine getireceğiz” dedi. ‘3 te 2 çoğunluk için yürüyeceğiz.”

    Cumhurbuşkunı Recep Tayyip Erdoğan’dan övgüyle bahseden Tezcan, Erdoğan’ın kendilerine özgüven verdiğini söyledi. Tezcan şunları kaydetti:  “Bu özgüvenle, yeni genel başkanımızla, 3 te 2 çoğunluk için, yeni Türkiye’nin 2023 hedefine yürüyeceğiz. Bu hedef, aynı zamanda başkanlık sistemine, Anayasal statü kazandıracak çoğunluktur. Tarihte, Devletlerin ömürlerini adalet anlayışları belirlemiştir. Ak Parti hareketinin, adına uygun olarak, her kadrosunun, Adaletli yönetim anlayışı, son derece önemlidir. Bu dava, hiç kimsenin tek başına taşıyamayacağı kadar büyük bir dava, o nedenle, her birimizin emeği çok kutsaldır. Allah adaletli ve doğru insanların işlerini kolaylaştırır, Onlara yardım eder. Başarılı olmamızın sırrı; kendi doğrularımız yerine, toplumun genelinde karşılığı olan doğrularla, insana dokunabilmeyi başarmak olsa gerek.”

    Tezcan, paralel yapı hakkında da şunları söyledi: “ Vatandaşa, ne yaptığın kadar, ne hissettirdiğin de, çok çok önemlidir. Evet, adı paralel olan bu yapının ortaya çıkmamış hali daha ürkütücü olurdu. O açıdan, iyi ki ortaya çıkarıldı. Hülasa, Bu yapının seline kapılan, bu milletin kandırılmış insanlarını kurtarmalıyız. Bu ihanet şebekesi, İslam adına hareket ettiği iddiasıyla, insanımızın aklını ve parasını ziyan etmektedir. İnancımızın kitabı Kuran, kıyamete kadar ışık olmak üzere indirilmiştir. Siyaset özverisiz olmaz, ancak nezaketsiz de yürümez.”

     Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise, birlik beraberliğin önemine vurgu yaptı. Erkoç 12 Şubatın yıldönümünde bir araya toplanmalarına vesile olan İdris Tezcan’ a teşekkür ettikten sonra şunları söyledi: “Hükümetimiz sadece Türkiye’nin değil dünyanın geleceğine umut veriyor. Dünyaya adalet ve hakkaniyet getirmeye çalışan hükümetimizin arkasında biz de yerel yönetimler olarak sonuna kadar destek olacak.”  AK Parti Kahramanmaraş camiasının ilgi gösterdiği yemek samimi ortamda sohbetle devam etti. İdris Tezcan, düzenlediği programa katılanlara teşekkür etti.

    Bu haber 1216 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum