TDP'den telefonla dolandırıcılık uyarısı

Polis Ekipleri, Sıkça Meydana Gelen Telefonla Dolandırıcılık Olaylarına Karşı ve bayram alışverişlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar da Cuma Namazı Çıkışı Vatandaşları Uyardı.

    TDP'den telefonla dolandırıcılık uyarısı
    01 Haziran 2019 - 10:59

    Kahramanmaraş’ta Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü’ne Bağlı Ekipler Telefonla Dolandırıcılıklara Karşı ve bayram alışverişlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar da Vatandaşlara Broşürlerle Uyarılarda Bulundular.

    Vatandaşlara Cuma Namazı Çıkışı Görevli Polisler Bilgiler Vererek, Bu Durumla Karşılaşmaları Halinde Yapmaları Gerekenleri Anlattı.

    Polis Ekipleri, Vatandaşların Mağdur Duruma Düşmemeleri, Olayların Önlenmesi Ve Halkın Bilinçlendirilmesi İçin Hazırladıkları Broşürleri Dağıttı.

    Vatandaşları Özellikler Cep Telefonu Dolandırıcılarına Karşı Dikkatli Olmaları Yönünde Uyaran Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü Ekipleri Cep Telefonunda Kendilerini Hâkim, Savcı, Polis Gibi Tanıtanlara İtibar Etmemeleri Gerektiğini Bildirdi.

    Ayrıca yaklaşan ramazan bayramı dolayısıyla çıkılan alışverişlerde yankesicilik, dolandırıcılık vb. konularda mağdur olmamaları için uyarılarda bulunuldu.

    Bu haber 591 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum