Sivas'a Giden Davutoğlu İşçi Eylemiyle Karşılaştı

Başbakan Ahmet Davuoğlu, partisinin ilk kongresine katılmak için geldiği Sivas'ta bir grup işçinin eylemiyle karşılaştı.

    Sivas'a Giden Davutoğlu İşçi Eylemiyle Karşılaştı
    13 Şubat 2015 - 16:59

    Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin il kongresine katılmak ve bazı temaslarda bulunmak için Sivas'a geldi. Davutoğlu Valiliğe geçerken yolda, yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamayan Sivas Demir Çelik Fabrikası işçilerinin eylemiyle karşılaştı

    "BÜYÜK BİR MUHABBETLE BİZİ BAĞRINIZA BASIYORSUNUZ"

    Yolda vatandaşların yoğun ilgisini gören Davutoğlu halkı selamlayıp, 'Yiğit Sivaslılar cumanız mübarek olsun. Allah'ın selamı üzerinize olsun, Şems-i Sivasi'nin duası ve bereketi Sivas'ın üzerine olsun. Allah sizden razı olsun. Büyük bir muhabbetle bizi bağrınıza basıyorsunuz. Sivas evliyalar şehri, erenler şehri, alimler şehri. SivasKongresi'nin şehri olduğunu bir kez daha gösteriyor. Milli iradeye, savunduğumuz ahlaki değerlere nasıl sahip çıktığınızı görüyoruz" dedi.

    MAAŞ ALAMAYAN İŞÇİLERDEN EYLEM

    Otobüsten halkı selamlayarak Sivas Valiliğine geçen Davutoğlu yolda, yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamayan Sivas Demir Çelik Fabrikası işçileri tarafından protesto edildi.Başbakan Davutoğlu'nun valilik ve belediye ziyaretlerinde basın mensupları içeri alınmadı.

    Bu haber 1087 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum