Sarayaltında trafik kazası: ölen yok yaralı var!

Sarayaltı sakinleri diyor ki; ''bu memlekette ne gazeteci var ne görev yapan trafik yetkilisi var, allah'a emanet yaşıyoruz diyorlar. Sarayaltı meydanında trafik kazası olmadığı gün yok. Acele mobese lazım diyoruz BŞB Başkanı kulakları çınlasın. Vatandaşın parasını yollar düzenleme adına çar çur ediyorsun.

    Sarayaltında trafik kazası: ölen yok yaralı var!
    10 Kasım 2020 - 10:43
    10.11.2020 salı günü sarayaltı meydanı'nda düzenlenen yola (!) rağmen hemen hergün trafik kazası oluyor. Meydana gelen trafik kazalarının çok büyük çoğunluğu yasada yer aldığı şekliyle taraflar arasında yapılan anlaşmalarla son buluyor. Yani vatandaş yaptığı kazalara trafik polisini karıştırmak istemiyor!  her ne hikmetse. Bugün ki kazaya Demirciler çarşısından süratli 0çıkan araba sebep olmuştur görüldüğü kadarıyla. Daha önce Trafik Müdürlüğüne hitafen yaptığımız haberlerde bu meydanın acilen mobese kamera istediğini ifade etmiştik. Aynı düşüncemizi yineliyoruz; ayrıcı BŞB'nin yol düzenlemesine rağmen olması gereken noktalarda araçlar parka devam etmektedirler. Demirciler çarşısından gelen araçların doğrudan anayola çıkmaması için yol var aslında fakat bu yol çalıştırılamıyor, açılamıyor. Bu yolun çalıştırılamamasının ardında kim ya da kimler var doğrusu diyede özelllikle çarşı halkı merak ediyor. Demirciler çarşısından doğru yola çıkan 23 EA 371 plakalı araba pert olurken 27 ABN 984 plakalı araç sürücüsü yaralandı tedavisi ambulansta yapıldı. 

    BŞB Başkanı Hayrettin Güngör ve Trafik Müdürü Mustafa Eskil kulaklarını çınlatarak göreve davet ediyoruz.





    Değerli Trafik Müdürümüz Mustafa Eskil dut ağacının  dallarının gizlemiş olduğu bu tarfik levhasının anlamı nedir, ne işe yarıyor ? 

    İHA (İstiklal Haber Merkezi)
    Bu haber 588 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum