SANKO SANAT GALERİSİ'NDE SERGİ AÇILIŞI

Gaziantep’in gözde kültür sanat merkezlerinden Sanko Sanat Galerisi, resim sergilerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

    SANKO SANAT GALERİSİ'NDE SERGİ AÇILIŞI
    19 Kasım 2014 - 09:44

    Ressam Galip Özgören, Sanko Sanat Galerisi’nde 21 Kasım Cuma kişisel resim sergisi açarak, sanatseverlerle buluşacak.

     

    Gaziantep’te 1948 yılında doğan sanatçı Özgören, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi (Mimar Sinan Üniversitesi) Grafik Sanatlar Bölümü’nü bitirdi.

     

    Öğrencilik yıllarından başlayarak 17 yıl süreyle uluslararası bir reklam ajansında grafik sanatçısı olarak çalışan Özgören, aynı zamanda bu yıllarda grafik yönelimli resim çalışmalarına da başladı.

     

    Sanatçı çalışma hayatının ileri aşamasında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde MBA derecesini aldı. Kurmuş olduğu Nicetomeetyou Advertising Reklam Ajansı’nın sahibi ve yöneticisi olarak 16 yıl reklam sektörüne girişimci olarak hizmet verdi.

     

    Sanatçı halen, Nicetomeetyo Advertising and Management Consultancy kimliği ile proje bazında reklamcılık ve yönetim danışmanlığı da yapmaktadır.

     

    Son yıllarda resim çalışmalarına ağırlık veren sanatçı, çalışmalarında ‘’insan’’ unsurunu öne çıkarmayı tercih ederken, mekan olarak İstanbul’un hemen her köşesini kullanmayı hedefliyor.

     

    2013 Innsbruck Avusturya Art Fair’e de katılan sanatçı, fuarda üç yapıtını sergiledi. Özgören’in,  21 Kasım Cuma günü saat 17.30’da Sanko Park Alışveriş Merkezi 3’üncü katta bulunan Sanko Sanat Galerisi’nde açılacak sergisi, 12 Aralık’a kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

    Bu haber 992 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum