SANKO PARK'TA KANSER HAFTASI ETKİNLİĞİ

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, “Kanser Haftası” nedeniyle ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla Sanko Park AVM’de stant açtı.

    SANKO PARK'TA KANSER HAFTASI ETKİNLİĞİ
    09 Nisan 2015 - 09:54

    Kanserde erken teşhisin önemine ve düzenli sağlık kontrollerinin gerekliliğine dikkat çekmek amacıyla Özel Sani Konukoğlu Hastanesi tarafından kurulan stantta, ziyaretçiler yazılı ve sözlü olarak bilgilendirme yapıldı. Ayrıca dileyen ziyaretçilerin ücretsiz olarak tansiyon ve kan şekeri ölçümü gerçekleştirildi.

    ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ

    Sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen ve dünya standartlarında hizmet verilen hastanede, acil servis, biyokimya, patoloji ve klinik mikrobiyoloji laboratuvarları, radyoloji, nükleer tıp, kardiyovasküler cerrahi, organ nakli merkezi, nefroloji, genel cerrahi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, dahiliye, gastroenteroloji, endokronoloji, kulak burun boğaz, pediatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, plastik rekonstrüktif cerrahi, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, psikiyatri, göğüs cerrahisi, dermatoloji, çocuk ve ergen psikiyatrisi ile üremeye yardımcı tedavi merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

    SANKO PARK

    Kent merkezinde 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M,Mars Athletic Club ( MAC) Oxxo, YKM, Fabrika, Network,  Kahve Dünyası, Bimex, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve Dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

    Aylık ortalama bir milyon ziyaretçiyi ağırlayan ve kiralamada yüzde 100’e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

     

     

     

     

     

     

     

    Bu haber 1177 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum