SAĞLIK-SEN'den GELENEKSEL AŞURE ETKİNLİĞİ

Sağlık Sen Kahramanmaraş Şubesi Tarafından Geleneksel Olarak Düzenlenen Aşure Etkinliği Necip Fazıl Şehir Hastanesinde Yapıldı.

    SAĞLIK-SEN'den GELENEKSEL AŞURE ETKİNLİĞİ
    12 Kasım 2014 - 11:22

    Sağlık Sen Kahramanmaraş Şubesi Tarafından Geleneksel Olarak Düzenlenen Aşure Etkinliği Necip Fazıl Şehir Hastanesinde Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet ÖZDEMİR, Onikişubat İlçe Belediye Başkanvekili Dr.Ali ÜNSAL, Ak Parti Onikişubat İlçe Belediye Meclis Üyesi Halil TATAR, Kamu Hastaneler Biriliği Genel Sekreteri Kamil TÜRKMEN, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz.Dr.Abdulkadir GÖĞREMİŞ, İdari Hizmetler Başkanı Mehmet YILMAZ,Mali Hizmetler Başkanı Murat BULUT, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları Dr.Harun ÇETİN, Ersin ÖZGÜL, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Mehmet ÖZDEMİR, Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yöneticisi Uz.Dr.Semih YANCAR yöneticiler ve personellerin katılımları ile düzenlendi.
    Açılış konuşmasını yapan Sağlık Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu DEMİRCİ "bu ulvi ayda birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyacımız olduğu bu dönemde Sağlık Sen olarak bu etkinliği düzenleyerek personelimizin kaynaşmasını ve Muharrem ayının manevi atmosferinden faydalanmayı hedefledik. İslam Alemi olarak Mescid-i Aksa'da yaşanan İsrail zulmünden, Suriye,Irak ve Mısır'da yaşanan zulümlerden dolayı birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımız olduğu bu dönemde bu tür etkinlikler ile dayanışma ve birlik ruhunu geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti." Katılımlarından dolayı gelen misafir ve personellerimize teşekkür eden DEMİRCİ, bu tür etkinliklerin durmadan devam edeceğini söyledi.
    Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av.Ahmet ÖZDEMİR etkinliği düzenleyen Sağlık Sen il Başkanlığına teşekkür ederek, Ülkemizin dirliği ve bütünlüğü adına bu tür etkinliklerin toplumsal barışa ve kaynaşmaya etkisinin büyük olduğunu vurguladı. İslam Aleminin yaşadığı zulümlerin azalması ümidi ile Muharrem ayının Tüm İslam Alemine barış ve huzur getirmesini diliyorum dedi..
    Onikişubat İlçe Belediye Başkanvekili Dr.Ali ÜNSAL da Muharrem ayının hayırlar getirmesinİ dileyerek etkinliği düzenleyen Sağlık Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu DEMİRCİ ve Tüm Sağlık Sen Teşkilatına teşekkür etti..

     
    Bu haber 1203 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum