Prof.Dr.M.Akif Kütükçü:'Memleketim İçin,Bu Can, Bu Ten,Bu Yolda Feda Olsun'

Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı gezi ve ziyaretlerinde MHP İlçe başkanlıklarını ziyaret etti.

    Prof.Dr.M.Akif Kütükçü:'Memleketim İçin,Bu Can, Bu Ten,Bu Yolda Feda Olsun'
    02 Nisan 2015 - 16:23
     

    Ziyaretlerine devam ederek hız kesmeyen Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, merkezde ve gittiği her yerde vatandaşların duasını alıyor. Aday adaylığı tanıtım programın da büyük beğeni toplayan Kütükçü farkını ortaya koydu.

    Tarihi binlerce yıl öncesine dayanan bu özel şehir içinde doğup büyüdüm. Bu şehri her yönü ile tanıyor ve sorunlarını biliyorum. Yıllardır iktidar partisinin vekilleri de bunları söylediler fakat çözemediler. Milletin teveccühü ile iktidara gelip bu sıkıntıları çözeceğiz. İktidar vekilleri bu sorunları bilmelerine rağmen ellerinde iktidar gücünü kullanıp bu sorunları çözemediler. Gelin bu duruma hep birlikte dur diyelim. İktidar oyunu garanti görmediği yerlere bakın neler yapıyor. 6 iktidar vekili çıkaran yani %80’in üzerinde destek veren Kahraman şehrimiz hakkını aldı mı? Çıkan yasalar tamamen iktidarın kendini korumaya ve kendi gücünü arttırmaya yönelik. Suni gündem oluşturularak ülke gündemini değiştiriyorlar.

    Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü;Memleketim İçin,Bu Can, Bu Ten,Bu Yolda Feda Olsun..

    Siyasetle ilgilenmeyen aydınları bekleyen sonuç, cahiller tarafından yönetilmeye razı olmaktır. Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, gerideki cephenin suskunluğudur. Gerideki cephenin sesi olmaya ve halkımıza hakikati göstermeye mecburuz. Kutsal ve önemli gördüğüm adalet, hak ve hukukun yasalaştırıldığı TBMM’ye bu aziz milleti yeniden hak ettiği yere hak ettiği değere taşıyacak milletvekilliğine onurla, gururla MHP’den Kahramanmaraş aday adayı olarak huzurunuzdayım. Başbuğun vasiyeti kabul ettiğimiz, “Türk milletini çağlar üzerinden sıçratarak muasır milletler seviyesine çıkarmak” gayesi ile çıktığımız bu yolda dualarınıza talibim. Bu can ve bu ten bu yolda feda olsun. Akademisyen kimliğimle, birikim ve tecrübemle en önemlisi sizin desteğinizle çok değerli hizmetler yapacağıma inanıyorum.

    Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü; Mecliste İlk Hedefim Asgari Ücretliden Vergi Alınmayacak..

    1 milyonun üzerindeki nüfusu ve ülke ekonomisine yaptığı katkı ile ülkemizdeki en önemli şehirlerden birisi olan Kahramanmaraş için işsizlik sorunu olmadığı söylenir. Hatta iktidar vekilleri bu durumla övünürler. Ancak daha yeni 965 lira olan asgari ücretle yaşamanın zorluğundan bahsetmezler. Bu yüzden eğer nasip olursa mecliste ilk hedefim asgari ücret üzerinden alınan gelir vergisinin kaldırılması olacaktır.

    Ben Milliyetçi Hareket Partisinde siyasetin ana unsurunun ülküdaşlarım olduğunu düşünenlerdenim. İçinde ülküdaşlarımın olmadığı bir siyasete inanmıyorum

    Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü;"Daha Kapsamlı Çalışacağız"

    Uluslararası hukukçu kimliğinin olduğunu ifade eden aday adayı Kütükçü şunları söyledi: “TBMM yasama meclisidir. MHP 1Türkiye’nin tüm meselelerinin görüşüldüğü, konuşulduğu ve paylaşıldığı bir yapıdır. Türkiye Cumhuriyeti devleti geldiğimiz noktada ciddi bir uluslararası itibar kaybına uğramış durumdadır. Suriye, Irak, Musul ve Libya meselesinde Türkiye Cumhuriyeti devleti ciddi bir itibar kaybına uğramıştır. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti uluslararası hukuk ihlalleri içerisinde, hukukçu kimliğimle bunun mücadelesini vereceğim” dedi. 7 Nisan’da aday belirlenen listede yer aldığı takdirde, Daha kapsamlı çalışacağını vurgulayan Kütükçü, “İnsanların gönüllerine evlerinde ulaşmamız gerekir. Bunu da sadece kadın ülküdaşlarımızla yaparız”

    Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü; Ben silahı bırakanın Türk ordusu ve polisler olduğunu gördüm..

    Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin partisi olduğunu söyleyen Kütükçü, “Türkiye Cumhuriyeti devletinin gelmiş olduğu şu son noktada ne yazık ki MHP ancak ve ancak düzeltebileceği bir ortam hasıl oldu. Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesinde silah bırakmadan bahsediliyor. Ben silahı bırakanın Türk ordusu, polisler ve emniyet teşkilatı olduğunu söylüyorum. Fakat terör örgütü silahlı mücadelesine devam ediyor. Silahlarını bırakmış değil. Bu anlamda son kale, yıkılmaz tek kale MHP’nin iktidarına milletin ihtiyacı var” diye konuştu.

     

    “SORUN ÜRETEN DEĞİL SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETEN BİR ANLAYIŞ”

    Türkiye’nin en önemli sorunlarından birinin işsizlik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, son olarak şunları söyledi: “İşsizliği azaltmak ve ortadan kaldırmak, verimli istihdamı geliştirmek ülkemizin başlıca gündem maddelerinden biri olmalıdır. Ama ne yazık ki mevcut hükümet birçok konuda olduğu gibi bu konuda da sınıfta kalmıştır.

    Partimiz her zaman bu konun üzerine ivedilikle giderken hükümet her zaman kaçmak yoluna gitmiştir. Bizler kalıcı çözümler için adım atmak istiyoruz. Sorun üreten değil sorunlara çözüm üreten bir anlayışla hareket edeceğiz. Bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında bu sorun ortadan kalkacaktır” dedi.

    Biz Parti olarak olarak köylünün, çiftçinin, Esnafın, sanayicinin, memurun, öğrencinin , ev hanımının bütün sorunlarını halkın içinde olarak biliyoruz. Bu sorunların çözüm anahtarı da MHP kadrolarında.

    MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday adayı Prof. Dr. Mehmet Akif Kütükçü, 7 Haziran Genel seçimlerinin ülkemize milletimize ve partimize hayırlar getirmesi diliyor tüm teşkilatımızın ve halkımızın desteklerini bekliyorum dedi.

    Bu haber 1090 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum