Polis Denetimler Sırasında Renkli Filmi Yapanlara Büyük Ceza

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Nadir Telli; “Kanun ve yönetmelik Renkli ve Filmli araçların camını yasaklıyor” dedi

    Polis Denetimler Sırasında Renkli Filmi Yapanlara Büyük Ceza
    24 Mart 2015 - 10:56

    Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, camları filmle kaplı araçlara yönelik denetimlerde bulundu. Denetimler sırasında polis ekipleri, camları film kaplı olan, yüksek ses çıkartan egzozları bulunan ve trafiği tehlikeye düşüren otomobilleri tek tek durdurup inceledi. Polis denetimler sırasında kurallara uymayan sürücülere ceza keserek uyarılarda bulundu.

    Denetimler sırasında açıklama yapan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Nadir Telli: “Trafik güvenliğinin sağlanmasında en önemli unsurlardan birisinin, araç kullanırken, yol ve çevreyi görmek, diğer yol kullanıcıları tarafından da görülüyor olmaktır. Bu bakımdan karayolunun, çevrenin ve çevredeki canlı ve cansız varlıkların yol kullanıcıları tarafından net olarak görülmesi, seyahatin sorunsuz olarak sürdürülmesi ve trafik kazalarının önlenmesi için hayati önem arz etmektedir. Ayrıca Tüm sürücülerin kendi ve diğer sürücülerin Trafik güvenliğini tehlikeye atmamak amacıyla, varsa film camlarını bir an önce söktürmelerini, araçlarının standartlara uygun hale getirmelerini önemle tavsiye ediyor kazasız yolculuklar diliyorum” şeklinde konuştu.

    Yapılan denetimler sırasında araçlarının camları filmle kaplı olması nedeniyle 189 TL ceza kesilen sürücüler, trafik ekiplerine tepki gösterdi.

    Bu haber 1110 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum