Pazarcıkspor'un Kulüp başkanı Kamil Dalkara: "KÜMEDE KALMAK ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

BAL 3. Grup'ta 15 puanla diğer temsilcimiz Elbistan Belediyespor’un 3 puan gerisinde bulunuyor.

    Pazarcıkspor'un Kulüp başkanı Kamil Dalkara: "KÜMEDE KALMAK ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
    27 Şubat 2015 - 12:43

    Pazar günü kendi sahasında Elbistan Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşil beyazlı ekip hazırlıklarını süratle sürdürürken takımda sakatlık bulunmazken kart cezalıları ile can sıkıyor. Zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Yeşil beyazlılar, aynı zamanda üzerinde bulunan takımlarında puan kaybetmesini bekleyecek.

     

    “HAFTALAR İLERLEDİKÇE İŞLER KIZIŞIYOR”

    Pazarcıkspor’un Teknik Direktörü Bülent Okyaz, ligde haftalar ilerledikçe şampiyonluk yarışının ve ligde kalma yarışının kızıştığını söyledi. Zorlu maçlar oynadıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "Ligde kalma mücadelesi veren bir ekibiz ve Bu hafta evimizde oynayacağımız Elbistan Belediyespor’un 4 puan gerisindeyiz. Birbirinden kritik karşılaşmalar oynuyoruz. Her maç final niteliğinde ve hepsini ayrı ayrı düşünüyoruz. Bu haftaki rakibimiz Elbistanspor. Zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu zorlu karşılaşmadan taraftarımızın da desteği ile 3 puanla ayrılıp, önümüze umutla bakmak istiyoruz" dedi.

     

    “TAKIMIN ÜZERİNDE PSİKOLOJİK BASKI VAR”

    "Bulunduğumuz konum futbolun gerektirdiği şartlar nedeniyle her ne olursa olsun bazı şanssızlıklar futbolun doğasında var. Kötü bir dönem geçiriyoruz. Hakikaten kaliteli bir kadromuz var. Ama sonuç bakımından tabelalara yansımadığı için durumumuz ortada. Zor bir görev olduğunu biliyoruz umarım bunun üstesinden geliriz. Bulunduğumuz konum biraz sıkıntılı olabilir ama tüm bunları aşabilecek yetenekte oyuncular var. Takım üzerinde psikolojik olarak baskı oluşturduğu bir gerçek. Futbolun en büyük sıkıntılarından birisi de budur. Bunları düzeltmek adına elimizden geleni yapacağız. Yoksa kadro olarak iyi bir kadro. Kahramanmaraş şehrine, Pazarcık futboluna bir bütün olarak elimizden ne gelirse yapacağız" dedi.

     

     “KRİTİK MAÇLAR OYNAYACAĞIZ”

    Pazarcıkspor’un Kulüp başkanı Kamil Dalkara, takım olarak iyi bir noktada olmadıklarını ifade ederek, kritik müsabakalar oynayacaklarını söyledi.

    Takımın Celal Tekşen spor tesislerindeki antrenmanını ziyaret eden Dalkara, gazetecilere takımdaki son durum ve yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

    Kritik maçlar oynayacaklarını kaydeden Dalkara, "Önümüzde 6 tane önemli maç var. Bunlar çok kritik karşılaşmalar. Ben takımıma güveniyorum. Bu takımın buralarda olmaması gerekiyor. Grupta izlemediğimiz takım kalmadı. Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Ama bazen olmayınca olmuyor. Gelecek açısından ligde kalmamız gerekiyor. Allah’ın izniyle bu ligde kalacağız” diye konuştu.

    Dalkara, sahalarında oynayacakları Elbistan müsabakasından iyi bir sonuçla ayrılmak istediklerini belirterek, şunları söyledi: "Ben takımın idman ya da başka konularda eksik olduğunu düşünmüyorum. Sadece bu takımın moral ve motivasyona ihtiyacı var. İnşallah Bülent hocamız takıma önemli bir moral ve motivasyon getirir ve sahamızdan galibiyetle ayrılırız” dedi. 

    "KÜMEDE KALMAK ADINA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

    Ligde zor günler geçirdiklerini ifade eden Başkan Dalkara, kümede kalmak adına ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

    Dalkara, "Bizim en büyük eksiğimiz kaledeydi. Transfer döneminde 1 tane kaleci aldık. Bunun yanı sıra 6 tanede önemli takviyelere imza attık. Onlarda maçlarda forma giyebilmek adına savaşıyor. Bir çoğu da forma giydi ve takıma katkı vermenin mücadelesinde. Takımıma güveniyorum ve kümede kalmak adına elimizden geleni yaparız” diye konuştu.

    Bu haber 1337 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum