Pazarcıklılar İftarda Buluştu

Kahramanmaraş Pazarcıklılar Derneği tarafından düzenlenen iftar programında Pazarcıklılar bir araya geldi.

    Pazarcıklılar İftarda Buluştu
    20 Temmuz 2014 - 17:28

    Derneğin özel bir tesiste gerçekleştirdiği iftar programına Kahramanmaraş’ta çevre illerde yaşayan Pazarcıklılar yoğun ilgi gösterdi. Geleneksel olarak düzenlenen iftar programına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü M. Fatih Karaaslan ve davetliler katıldı.

    Kahramanmaraş Pazarcıklılar Derneği Başkanı Celal Odabaşıoğlu programda yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “ Derneğimizin yönetim kurulu sağlıklı, huzurlu, planlı, tarihi ve kültürel değerleriyle birlikte bir Pazarcık’ın oluşturulmasında hizmeti kendine vizyon edinmiştir. Pazarcık’a hizmet için kolları sıvayan yönetim kurulu üyeleri kısa zamanda etkin bir çalışma ortamı sağlayarak kendi aralarında uyumlu çalışma temposu geliştirmiştir.”

    Derneğin faaliyetleri kapsamında Pazarcıklıların etkin çalışmasını beklediklerini ifade eden Odabaşıoğlu şu şekilde konuştu: “ Pazarcıklı hemşehrilerimizin hepsinden çalışmalarımıza aktif katılım bekliyoruz. Alternatif fikirlerinizle çalışmalarımıza katkılar vermenizi umuyoruz. Çalışmalarımızı toplumumuzun her kademesindeki insanlarımızla birlikte yürütmeyi ilke edinmiş bulunmaktayız. Bu amacımıza ulaşmak için her türlü etkinlik ve faaliyetlerimiz devam edecektir.”

    30 Temmuz 2014 Çarşamba günü dernek lokalinin açılışının yapılacağını belirten Odabaşıoğlu, aynı gün bayramlaşma töreni yapılacağını belirterek tüm Pazarcıklıları programa davet etti. 

    Bu haber 1154 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum