Özsağır; "Güçlü Türkiye İçin Gece Gündüz Çalışacağız" Dedi

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Arif Özsağır, Seçim çalışmaları kapsamında İlçe gezilerini sürdürüyor

    Özsağır; "Güçlü Türkiye İçin Gece Gündüz Çalışacağız" Dedi
    17 Mart 2015 - 11:18

          Ak Parti Siyaset Akademisinde 40 ilde ders veren ve yaptığı bir çok çalışmalarla ve hazırladığı kitaplarla adından söz ettiren Prof.  Dr. Arif Özsağır, Ankara’ da yapılan Mülakatın ardından Kahramanmaraş’a gelerek seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.

    Geçtiğimiz gün Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden  Prof. Dr. Arif Özsağır, Kahramanmaraş’ta yapılan temayül yoklamasında kendisine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

                    Özsağır gezi sonrası yaptığı değerlendirme ’de şunları belirtti; “ Hedefimiz daha huzurlu, daha gelişmiş, ekonomisi ve demokrasisi güçlenmiş ve lider bir ülke olmak için, Yeni Türkiye yolunda bir çok yenilikler için başkanlık sistemi için, Çözüm sürecin i tamamlamak ve halkın barış içinde yaşamasını sağlamak için yola çıktık.  30 senedir barış istiyoruz ve onlar bizden daha fazla istiyor. Çözüm süreci artık bana göre tamamlanmıştır ve artık yönetme kısmı kalmıştır. İstikrarı olan Dünyanın en güvenilir ülkesi Türkiye olacaktır Türkiye’ de Başkanlık sistemine mutlaka geçilmeli. Yeni Türkiye ile İslam Dini yeniden ayağa kalkacak, İslam Aleminin lideri Türkiye olacak 2023 hedef bu. Parlamenter demokratik sistem bizi büyütmüyor. Türkiye yepyeni bir ekonomik ve demokratik sisteme geçmelidir. Peygamberimizin bir sözü var İki günü denk olan zarardadır diye. Siyasal istikrar ve ekonomik istikrara ihtiyacımız var. Bu ikisi olursa bizi kimse yıkamaz.  Gün birlik olma zamanı.  Hep beraber bir olacağız, diri olacağız ve güçlü Türkiye için gece gündüz çalışacağız. Bu çıktığımız yolda bizlere destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda ilçe ziyaretlerimize teşekkür ziyaretleri yapıyoruz. Bu gün Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçemize gelerek ilçe başkanlıklarımızı ziyaret ettik. Teşekkürlerimizi ilettik. Ziyaretlerimiz sürecek” dedi.

    Bu haber 1079 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum