ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ ORGAN BAĞIŞLARI KONUSUNDA HALKI BİLGİLENDİRİYOR

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi, “3 – 9 Kasım Organ Bağışı Haftası” nedeniyle Sanko Park’ta stant açtı.

    ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ ORGAN BAĞIŞLARI KONUSUNDA HALKI BİLGİLENDİRİYOR
    05 Kasım 2014 - 10:16

    Özel Sani Konukoğlu Hastanesi tarafından sosyal sorumluluk kapsamında açılan stantta, ziyaretçilere organ bağışına yönelik bilgilendirmeler yapılıyor. Organ bağışında bulunmak isteyenlerin kayıt da yaptırabildiği stanta 3-9 Kasım tarihleri arasında başvurulabilecek.

     

    Bu arada, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde Organ Bağış Haftası nedeniyle 8 Kasım 2014 tarihinde Sanko Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. M. Fatih Yüzbaşıoğlu da halka açık bir konferans verecek.

     

    ÖZEL SANİ KONUKOĞLU HASTANESİ

    Sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen ve dünya standartlarında hizmet verilen hastanede, acil servis, biyokimya, patoloji ve klinik mikrobiyoloji laboratuvarları, radyoloji, nükleer tıp, kardiyovasküler cerrahi, organ nakli merkezi, nefroloji, genel cerrahi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, dahiliye, gastroenteroloji, endokronoloji, kulak burun boğaz, pediatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, plastik rekonstrüktif cerrahi, göz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji, psikiyatri, göğüs cerrahisi, dermatoloji ve üremeye yardımcı tedavi merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanıyor.

    Bu haber 1504 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum