Özdemir Açıkladı! Yeniyapan Köprüsü Netlik Kazandı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Andırınlılar Derneği, Tatarlar Kültür ve Dayanışma Derneği ve Arıcılar Birliği üyeleriyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

    Özdemir Açıkladı! Yeniyapan Köprüsü Netlik Kazandı
    18 Ağustos 2020 - 13:40

    Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği binasında gerçekleştirilen toplantı da Milletvekili Özdemir, Kahramanmaraş ve Andırın İlçesi ilgili gerçekleşen, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

    Soru-Cevap şeklinde devam eden toplantıda Kahramanmaraş Andırınlılar Derneği Başkanı Ahmet Kolutek, hazırladığı rapor hakkında bilgiler verdi.  

    Andırın İlçesine yapılması planlanan Yeniyapan köprüsü hakkında Milletvekili Özdemir, Bakanlık ve Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşüldüğünü vurgulayarak, ‘’Yeniyapan köprüsü için Ulaştırma Bakanımızla görüşmemiz oldu. Bakanımız köprü için ekip görevlendirdi. Ekip 3 hafta önce geldi. Muhtarlarımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız, Döngele’deki otel işletmecisi geldiler. Yerinde beraber çalışma yapıldı. Bölge Müdürümüz, ‘köprü ayakları ile ilgili yer bulabileceğiz. Çalışmayı olumlu düşünüyoruz. Raporu sonuçlandırıp genel müdürlüğümüze göndereceğiz.’dedi. Yeniyapan Köprüsü ile ilgili geçen hafta Karayolları Genel Müdürümüze gittim. Çalışmalar hakkında bilgi aldım. Rapor sonrası sonuçlanacak. Rapor sonucu 2021 yılında inşallah köprünün ihalesi yapılacak.’’ diye konuştu.

    Bu haber 1490 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum