ORGAN NAKLİNDE KARDEŞ DAYANIŞMASI

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde yapılan başarılı nakillerle hastalar yeniden sağlıklarına kavuşmaya devam ediyor.

    ORGAN NAKLİNDE KARDEŞ DAYANIŞMASI
    12 Aralık 2014 - 14:37

    Gaziantep’te yaşayan Sait Yıldırım (22), yaşadığı sağlık problemleri sonucu 2 yaşında böbreğinin birini kaybediyor. Diğer böbreği yüzde 27 çalışan Sait Yıldırım yaşamını bu şeklide sürdürüyor.

    20 yıllık böbrek hastası olan Sait Yıldırım yaşadığı sıkıntılar nedeniyle 7 ay diyaliz tedavisi görüyor. Nakilden 3 ay önce kadavra için kayıt yaptıran Sait Yıldırım, sağlık durumuyla ilgili şunları paylaştı:

    “Bu süreçte kadavra çıkmayınca ağabeyim ‘böbreğimi veririm’ dedi. Ağabeyimin böyle bir teklifte bulunması beni çok mutlu etti. Hemen gerekli tetkikler yapıldı. Ağabeyimin dokuları uyunca nakil için hiç zaman kaybetmeden hastaneye yattık. Şuan böbreğim çalışıyor. İkimizde sağlıklıyız. Çok mutluyum. Bu güzel bir duygu.”

    Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’ni tavsiye üzerine seçtiklerini belirten Sait Yıldırım, memnuniyetini şöyle dile getirdi: ‘’İyi ki bu hastaneyi tercih etmişiz. Her şeyden çok memnun kaldık. Doktorumuz Doç. Dr. Mehmet Fatih Yüzbaşıoğlu’na, hemşirelere, bütün hastane çalışanlarına çok teşekkür ederim. İlgi ve güler yüzü hiç eksik etmediler.”dedi.

    Düzenleyen: Ülkü AKÇADAĞ

    Bu haber 1355 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum