Okan Bayülgen'den Kahramanmaraşspor'a 46.yıl Kutlaması!

46. yılını dolduran Kahramanmaraşspor’a bir destekte ünlülerden geldi. Kendilerine forma hediye edilen ünlüler, Kahramanmaraşspor’un 46. yılını kutlayarak verilen hediyeler için teşekkür ettiler

    Okan Bayülgen'den  Kahramanmaraşspor'a 46.yıl Kutlaması!
    13 Mart 2015 - 15:11

    Kahramanmaraşspor’un 46.yıl etkinlikleri çerçevesinde şehrimizi temsilen İstanbul’a giden genç Spor Yazarı Murat Baltacı, Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show ve Star TV’de yayın hayatına devam eden Okan Bayülgen’in Dada Dandinista programlarına katıldı. Her iki ünlü şovmene de Kahramanmaraşspor 46.yıl forması hediye eden Baltacı; Şehrimizin ve Kahramanmaraşspor’umuzun nedenli önemli bir gün yaşadığını dile getirdi. Yanı sıra Okan Bayülgen ile kısa da olsa sohbet etme şansı bulan Baltacı, Kahramanmaraş halkının ve Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın selamlarını iletti. Bu jesti hoş karşılayan Bayülgen ise kardeşimiz Murat Baltacı ile Kahramanmaraşspor forması eşliğinde fotoğraf çekilip kendi özel Twitter adresinden takipçileriyle paylaştı. Bayülgen, “Forma için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten ne kadar önemli bir gün olduğunu bizlere net bir şekilde belli ettiniz.Kilo metrelerce yolu bana ve ekip arkadaşlarıma forma hediye etmek için geldiğinden ötürü öncelikle Murat kardeşim sana sonrasında vesile olan Başkanınız Fatih Mehmet Ceyhan’a ve yöneticilerinize teşekkürlerimi tekrardan belirtmek istiyorum. Kahramanmaraşspor’un 46.yılını kutluyorum” dedi.

     

    Güzel Adam Kemal Uçar’dan Kutlama!

     

    Şehrimizde çekimleri devam eden ve TRT’de yayınlanan 7 Güzel Adam dizisinin başrol oyuncularından Kemal Uçar, İstanbul’da Kahramanmaraşspor için iyi dileklerini sundu. Spor Yazarı Murat Baltacı’nın forma takdimini hoş bir şekilde karşılayan Uçar, güzel dilekleriyle Kahramanmaraşspor camiasını ve halkını çok mutlu etti. Baltacı ile sohbeti arasında kısa birkaç açıklama yapan Uçar, şunları dile getirdi; ‘’Bilindiği gibi ben Adanalıyım ve Kahramanmaraş’ta bir nevi ikinci memleketim gibi bunu sadece 7 Güzel Adam dizisinin bir oyuncusu olarak söylediğim anlaşılmasın eskiden bu yana gidip geldiğim bir şehirdir. Zaten bundan sebep Kahramanmaraş’ın yeri ayrıdır benim için diyebilirim. Geçtiğimiz yıldan bu yana sürekli takipçisi olduğumuz bir takımdır. Kahramanmaraşspor ve kötü gidişatı beni çok üzüyor ki son haftalarda kendini biraz toparladı gibi desek iyi olur. Bende fanatik Adana Demirsporlu olduğum için bir üst lig hasretinin ne demek olduğunu iyi bilirim. Tabi bu kötü gidişin güzel bir dönüşü olacaktır. Bundan eminim şuan ki yönetim Başkan Fatih Mehmet Ceyhan’da güzel bir yönetim tavrı sergiliyor. İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar”

    ‘FORMAYI SIRTIMDA TAŞIYACAĞIM’

    Hediye için teşekkür eden Uçar, “Bu güzel jest için çok ama çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bana ne kadar önemli bir gün olduğunu belli ettiniz ve bundan gayet mutlu oldum. Kahramanmaraşspor’un 46.yılını kutluyorum ve ilerleyen yıllarda inşallah daha güzel yerlerde görmeyi temenni ediyorum. Emin olunsun ki Kahramanmaraşspor formasını bir köşeye atmayacağım ve sürekli sırtımda taşımaya gayret edeceğim’’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

    Bir küçük bir hatırlatmak gerekir ise forma hediyesinin ardından gün içerisinde Adana Demir Spor maçını kendi adının yazdığı Kahramanmaraşspor formasıyla izledi.

    Bu haber 1106 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum