Mustafa Hakan GÜVENÇER KASİAD' ı Ziyaret etti

     Mustafa Hakan GÜVENÇER KASİAD' ı Ziyaret etti
    31 Mart 2015 - 15:01

    Valimiz Sn. Mustafa Hakan GÜVENÇER,  30 Mart 2015 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanımız Ali ARPASATAN ile Yönetim Kurulumuza iade-i ziyarette bulundular.

                Şehrimizin ve iş dünyamızın çeşitli sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette, Valimiz Sn. Güvençer şeref defterine “İade-i ziyaret programlarım çerçevesinde ziyaret ettiğim ve kendileri ile yaklaşık 60 dk. paylaştığım değerli dostların sıcaklığı, Kahramanmaraş sevgi ve dertleri samimi duyguları ile bezedikleri derinlikli tasavvurları sayesinde bu 60 dk. alelade bir nezaket ziyaretini çok aşarak beni gerçekten hem zevklendiren hem de mutlu eden bir beraberliğe, paylaşıma dönüştü. Değerli dostlara, temsil ettikleri Kahramanmaraş Sanayicilerine şahsım ve ortak sevdamız olan, Kahramanmaraş eline şükranlarımı sunarken, derneğimize, üyelerine başarılar ve bereket diliyorum.” diye yazdı.

                Çok samimi bir ortam içerisinde geçen ziyaret sırasında, Yönetim kurulu üyelerimiz; H.Kamil UNCU, Erol BÜYÜKDERELİ, Burak ARIKAN, M.Cihat SEZAL ve Genel Sekreterimiz Ahmet GÖRGÜLÜ hazır bulundular.

    Bu haber 1020 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum