Muhsin Yazıcıoğlu'nun Helikopter Kazasıyla İlgili Dava

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili gerçeklerin ortaya çıkmasını istediklerini belirterek, "Manipülasyon yapılmasına karşıyız. Savcılık orada.

    17 Şubat 2015 - 09:16

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili gerçeklerin ortaya çıkmasını istediklerini belirterek, "Manipülasyon yapılmasına karşıyız. Savcılık orada. Kim ne biliyorsa elindeki belgeyi, bilgiyi oraya versin" değerlendirmesinde bulundu.

    Destici, yazılı açıklamasında, Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin davanın üçüncü duruşmasına yarın Kahramanmaraş 7. Asliye Ceza Mahkemesinde devam edileceğini hatırlattı. 

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesi, avukatlar ve bütün parti yöneticilerinin mahkemeyi takip edeceklerini belirten Destici, bu olay aydınlatılana kadar takipçisi olacaklarını kaydetti. 

    BBP lideri Destici, olayla ilgili gerçeklerin ortaya çıkmasını istediklerini ifade ederek, şöyle devam etti:  

    "Kim hangi senaryoyu yazarsa yazsın, kim hangi filmi oynatırsa oynatsın bizim senaryo ve film ile işimiz yok. Biz gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyoruz. Manipülasyon yapılmasına karşıyız. Savcılık orada. Kim ne biliyorsa elindeki belgeyi, bilgiyi oraya versin. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu şahadet süreci üzerinde hiç kimse bu süreci kendi kavgasına ve çatışmasına alet etmesin. Bu en hafifi ile gayri ahlakidir, işi sulandırmaktır, işi maniple etmektir. Onun için biz gerçeklerin peşindeyiz."

    Bu haber 922 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum