MHP'nin En Geç Aday Adayı

Kahramanmaraş’ta aktif siyasete yeni giren, MHP aday adayları içerisinde şu ana kadarki en genç isim olan ve renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Cuma Çakmak Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

    MHP'nin En Geç Aday Adayı
    11 Mart 2015 - 14:05

    MHP İl binasında düzenlediği toplantıda aday adayı olduğunu açıklayan Cuma Çakmak, şimdiden farklı bir siyasetçi olacağının işaretlerini verdi.

    Aday adayı Çakmak konuşmasında, ilginç bir benzetme yaparak, milletin artık navigasyonla parti binasını bulan Milletvekili adayı istemediğini söyledi.

    “PARTİ BİNALARINI DAHİ NAVİGASYONLA BULAN MİLLETVEKİLİ ADAYI İSTEMİYOR”

    MHP aday adayı Cuma Çakmak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “İnandığım davanın tek temsilcisi olan MHP’de şükürler olsun ki hiçbir dönemde şurada, burada olmadan davama ve partime dolayısıyla milletime ve ülkeme her zaman bir nefer olarak hizmet ettim. Bulunduğum görevleri layıkıyla yapmaya gayret ettim. Elimden geldiğince işsize iş, aşsıza aş olmaya derdi olana derman olmaya çalıştım. Ayrıca 2015 yılı 7 Haziran’ında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aziz milletimin ve şerefli Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için milletime, ülkeme, şehrime en ücra mahalleme kadar hizmet ulaştırıp daha uygar, daha özgür, daha zengin bir Türkiye için çağdaş, muasır medeniyetler seviyesinde olmasını arzuladığım milletim için bu şehrin hizmetkârı olmak için karınca misali ağzımda su taşıyarak safımı belli etmek için MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayıyım.

    Çakmak: “Yaptığımız izlenimler neticesinde Kahramanmaraş halkı artık parti binalarını dahi navigasyonla bulan Milletvekili adayı istemiyor. Kahramanmaraş halkı cenazesinde, düğününde, barış yemeğinde hep yanında olan içinden birini istiyor. Ben de içinizden biri olarak sesinize ses, yanınıza yoldaş, ocağınıza gardaş olmaya geldim.” diyerek sözlerini bitirdi.

    Basın mensuplarıyla da kısa bir süre sohbet eden aday adayı Cuma Çakmak, toplantıya gösterdikleri ilgiden dolayı şaşırdığını belirterek teşekkür ettiğini dile getirdi.

    Bu haber 1060 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum