MHP Lideri Bahçeli 'den Hükümete Çağrı

Parti grubunda idam tartışmalarına değinen MHP Lideri bahçeli, hükümete çağrı yaparak "Hadi buyurun idamı getirin" dedi.

    MHP Lideri Bahçeli 'den Hükümete Çağrı
    17 Şubat 2015 - 11:45

    TürkiyeTarsus'ta vahşice katledilen Özgecan Aslan cinayetiyle sarsılırken gerek halk tabanında gerekse hükümet nezdinde idam tartışmaları yeniden gündeme geldi.

    Konuyla ilgili parti grubunda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümete çağrıda bulunarak "Hadi buyurun idam cezasıyla ilgili düzenlemeyi hemen hazırlayın ve harekete geçin de ne kadar dürüst olduğunuzu görelim" dedi."Türkiye'nin pekçok sorunu ve oldukça fazla açmazı var. AKP'nin her yanı dökülen mefluç politikaları ülke ve millet hayatını zehirlemektedir. Toplumsal cinnet ekonomik felaket ahlaki vehamet birbirine eklenerek Türkiye'yi köşeye sıkıştırmakta milletin nefesini kesmektedir. Sosyal ve ekonomik çalkantı devamlı kamçılanmaktadır. Türkiye bir şiddet döngüsüne ve vahşet sürecine kilitlenmek üzeredir

    "HUNHAR CİNAYETİ LANETLİYORUZ"

    Mersin'in Tarsus ilçesinde akılalmaz yöntemlerle en aşağılık şekilde katledilen Özgecan kızımız nasıl bir şiddet seliyle karşı karşıya kaldığımızı göstermektedir. Özgecan evladımıza Cenabı Allah'tan rahmet diliyor kederli ailesinin acılarını yürekten paylaşıyor bu hunhar cinayeti lanetliyor ve katillerin en ağır şekilde cezalandırılmasını diliyorum. Ailesinin ve hepimizin başı sağolsun.

    NEDENLERİNİ ARAŞTIRMAK ZORUNDAYIZ"

    Bu canice saldırıların niçin yaygınlaştığını araştırmak zorundayız. Huzurumuza musallat olan bu kanlı tablonun arkasındaki perde aralanmadan Özgecanların kaybını önlememiz mümkün değildir. Şiddet bir sonuçtur ve sebepleri gün yüzüne çıkarılıp tedavi edilmezse acıklı hadiseler vicdanları kanatmaya devam eder.

    "HADİ BUYURUN İDAM CEZASIYLA İLGİLİ DÜZENLEMEYİ HAZIRLAYIN"

    Toplumlar için büyük tehlike geçiş dönemlerinde dengeyi kaybetmektir. Türkiye'nin en temel sorunu sosyal ve siyasal dengeyi yitirmesidir. İddialı değişim sloganları tarihi tecrübeyle desteklenmediği ve sosyal zeminde karşılık bulmayınca ahlaki çöküşler ortaya çıkmaktadır. Adalet kenarda ise suç patlar. Toplumsal adalet duygusu göçerse şiddet egemen olur. Şimdi herkes idam cezasının getirilmesini istiyor. İktidar da başı çekiyor.AKP toplumsal tepkiyi yatıştırmak için idam tartışması açmıştır. Madem idama ihtiyaç var madem katiller hakkını bulsun o zaman AKP'nin önüne geçen elini tutan da yoktur. Olmayacaktır. İktidarın karanlıktan el sallaması bize göre amacı gizlemeye yetmeyecek.

    Başbakan ve AKP'ye sesleniyorum... Hadi buyurun idam cezasıyla ilgili düzenlemeyi hemen hazırlayın ve harekete geçin de ne kadar dürüst olduğunuzu görelim.

    Bu haber 849 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum