MHP'Lİ BASTIRMACI'DAN KAHRAMANMARAŞSPOR'A DESTEK

20 Şubat'ta açılışı gerçekleştirilen ‘Kahramanmaraşspor Store&Cafe’ Konsepti, Kahramanmaraşspor'u bir adım daha ileriye taşıyacağının habercisi oldu.

     MHP'Lİ BASTIRMACI'DAN  KAHRAMANMARAŞSPOR'A DESTEK
    23 Şubat 2015 - 11:47

    MHP eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı açılış törenine katılarak, Kahramanmaraşspor'un destekçisi olma yolunda şahsı adına üye başvurusunu gerçekleştirdi.

    Kahramanmaraşspor'un 46’ncı yılında hedefleri 46 bin üyeye ulaşması için yaptıkları çalışmaları son derece güzel adım olduğunu vurgulayan Bastırmacı, Store&Cafe Konsepti'nin açılmasının takıma pozitif katkı sağlayacağını dile getirdi.

    Açılış boyunca takımı ve taraftarı yalnız bırakmayan Bastırmacı, önümüzdeki sezona şampiyon olması için geçmişte olduğu gibi şahsı adına gönülden destek verip elinden geleni yapacağın, yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

    MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı’nın Kahramanmaraşspor’a ve Spor’a olan ilgisi, alakası eski yıllara dayandığı ve dahası geçmiş dönemlerde Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu'nda ve Çim Hokeyi Federasyonu Danışma Kurulu'nda yer aldığı biliniyor.

    Bu haber 968 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum