MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. İlhami Taner Kale, Andırın"da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Prof. Dr. İlhami Taner Kale, seçim çalışmalarını Andırın ilçesine yaptığı ziyaretle sürdürdü. Kale, Andırınlıların sorunlarını dinleyip, onlarla sohbet etti

    MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. İlhami Taner Kale, Andırın"da
    19 Mart 2015 - 13:56

    Andırın halkı ise Kale’ye bu yolda yanında olduklarını dile getirerek, başarı temennisinde bulundular. Kale, köy, köy mahalle, mahale andırınlılarla her konuda temaslarda bulunarak mecliste görev verilirse görevi süresince halkla bağlantıda olacağını dile getirerek onlarla istişarelerde bulunacağını dile getirdi.

    Kale,  Andırın’da yaptığı açıklamada tavır almanın zamanı geldiğini söyleyerek şunları kaydetti: “Türk Milletinin tüm evlatları gibi ben de ülkemi ve insanlarımı seviyorum. Ülkemin son yıllarda içerisinde bulunduğu sosyal çalkantıları sağlıklı bulmadığım gibi kaygı ile izliyorum. Yaşadığımız günlerin endişe verici olması, ancak sadece endişelenmenin çözüme katkı sunmayacağını , tavır almak gerektiğini düşündüğümden aday adayı oldum.  İleride çoçuklarımın (siz o günlerde ne yapıyordunuz?) sorusuna  cevap verebilmek için , yaşadığımız sorunların çözümünde tarafımı belirtmek gayesiyle aday adayı oldum. Halkın meclisinin kişilerin şahsi arzularının değil, halkın sorunlarının çözüldüğü yer olduğuna ve siyasetin de bu amacı gütmesi gerektiğine inandığım için adayım. Andırın’lı hemşerilerimin görüş ve beklentilerini parlamentoya taşımak, sorunlarının çözümüne katkı sunmak için adayım .”

    Bu haber 1805 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum