Metiner'den Mevlit Kandili Mesajı "O, tüm insanlık için bir örnektir"

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Mevlit Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda, İslam Peygamberinin hayatın, sadece Müslümanlar için değil, tüm insanlık için örnek olduğunu söyledi.

    Metiner'den Mevlit Kandili Mesajı  "O, tüm insanlık için bir örnektir"
    01 Ocak 2015 - 16:23

    AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner mesajında, “Hazreti Muhammed (Sav), özellikle ahlaki, siyasi ve içtimai yönden tüm insanlığın örnek alması gereken bir peygamber, bir insan, bir lider, bir eş, bir babadır. En güzel ahlakla donatılan, adaletli bir idareci, müşfik bir baba, barışçı bir birey, özgürlük mücadelesi veren örnek, çok önemli bir şahsiyettir. Doğruluğu, dürüstlüğüyle tüm insanlığa önemli mesajlar veren peygamberimiz(sav), hayatın her alanında ve tüm insanlığın örnek alacağı müstesna bir kişiliktir. Onun gösterdikleri bizlere yüzyıllardır ışık oldu, onun söyledikleri yolumuzu aydınlattı” dedi.

    Mübarek gün ve gecelerin önemine de değinen Metiner, “Milletimizin kaynaşması, kardeşlik bağlarının güçlenmesi, huzur ve barış ortamının sağlanması, manevi duyguları yüksek böylesi gecelerde daha bir anlam kazanıyor. Mevlit Kandilinin, bu açıdan milletimizin huzuruna, barışına ve esenliğine vesile olmasını diler, bütün insanlığa rahmet, dünyamıza huzur getirmesini, Yüce Allah'tan diler, tüm İslam Aleminin Kandilini tebrik ederim.” dedi.

    Bu haber 1101 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum