Meteroloji Yağış Yine Geliyor Dedi

Meteoroloji; Tekirdağ, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Muş, Bingöl, Bitlis, Şırnak, Diyarbakır, Batman ve Siirt'te yağış beklendiğini açıkladı

    Meteroloji Yağış Yine Geliyor Dedi
    02 Nisan 2015 - 16:56

    Meteoroloji İşleri Genel MüdürlüğüTekirdağ,AdanaOsmaniyeKahramanmaraşHatay,KayseriNevşehirNiğdeMuşBingölBitlis,ŞırnakDiyarbakırBatman ve Siirt çevrelerinde yağış beklendiğini açıkladı ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

    15 İLE YAĞIŞ UYARISI

    Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile TekirdağAdana,OsmaniyeKahramanmaraşHatay kıyıları, KayseriNevşehirNiğdeMuşBingölBitlis,ŞırnakDiyarbakırBatman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

    HAVALAR SOĞUYACAK

    Meteoroloji'den alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve batı,Marmara'nın kuzeyi ile Kıyı Ege'de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Orta Karadeniz ile Batı Karadeniz'in doğu kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esecek.

    Bu haber 1017 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum