MEHMET VAROL, MHP'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

7 Haziran 2015’de yapılacak olan genel seçimler için siyasi partilerdeki hareketlilik devam ediyor

    MEHMET VAROL, MHP'DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
    12 Mart 2015 - 11:02

    Resmi aday adaylığı başvurularının 12-18 Mart tarihlerinde yapılacağı Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) Mehmet Varol, Kahramanmaraş Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

    MHP’den aday adaylığını açıklamak üzere üzere geldiği MHP il binasında büyük bir coşkuyla karşılanan Mehmet Varol, kendisine destek vermek için parti binasına gelen vatandaşlara teşekkür etti.

    Milliyetçi Hareket Partisi’nde olmaktan her zaman şeref duyduğunu ifade eden Milletvekili aday adayı Mehmet Varol, şunları kaydetti: “Rahman ve Rahim olan yüce Allah’ın selamıyla sizleri selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Bilindiği üzere ülkemizin içinde bulunduğu siyesi, ekonomik, kültürel faaliyetlerimize örf ve ananelerimize uygulanan yıkım ve asimile projeleri ile ülkemiz ve milletimiz uçurumun eşiğine getirilmiştir. Allah korusun bunun da geri dönüşümü ve telafisi yoktur.  Ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık ve ihanet döneminden kurtulmasına, her türlü yararlı olmak adına yola çıkmış bulunmaktayız. Cenabı hakkın izni ve siz değerli dava arkadaşlarımın teveccühü ve desteği ile aday adaylığımızı açıklamış bulunuyoruz. Rabbim inandığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun. Buraya kadar geldiniz ve bizleri onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım. Sizlerin huzurundan ayrılmadan önce her zaman söylemekten gurur, onur ve şeref duyduğumuz Türk’ün ilk ve son sözünü söylemek istiyorum. Ne Mutlu Türküm diyene, Ne Mutlu Ülkücüyüm diyebilene.”

    “SEÇİLİRSEM HER HAFTA SONU MARAŞTA OLACAĞIM”

    Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci’nin, “Sayın vekilim, özgeçmişinizi anlatırken, üzerine basa basa Kahramanmaraş’ta ikamet ettiğinizi söylediniz. Bununla neyi imaya çalıştınız?” şeklindeki sorusu üzerine ise Varol şu cevabı verdi: “Bunu demekle iktidar partisi milletvekillerini kast ettim. Bakın bakalım, hangisinin evi burada? Hangisi Maraş’ta ikamet ediyor. Aday gösterilmezlerse zaten çekip köylerine gidiyorlar, seçilenler de kapağı Ankara’ya atınca Maraş’a yönünü çevirmiyorlar. Ben buralıyım, evim de burada. Rabbim nasip ederse milletvekili seçilirsem, her hafta sonu memleketimde olacağım. Sizlerin arasında olacağım. Memleketimin sorunlarını yerinde gözlemleyip Ankara’ya, meclise taşıyacağım.”

    MEHMET VAROL'UN ÖZGEÇMİŞİ

    1965 Yılı Kahramanmaraş Merkez Fevzipaşa Mahallesi doğumlu olup, ilk, orta ve lise tahsilini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1987-1996 yılları arasında, Kahramanmaraş Devlet Su İşleri 20. Bölge Müdürlüğünde Teknisyen olarak görev yaptı. 1996 yılından bu yana yaklaşık 20 yıldır gerek kamu gerekse özel sektör inşaat yapımı faaliyetiyle iştigal etmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır. Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçesinde ikamet ediyor. 

    Bu haber 1150 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum