MARDİN DERİK'TEKİ HAİN SALDIRIDA GELİŞME

Mardin'den az önce üzücü bir son dakika haberi geldi. Mardin Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu. Saldırıyla ilgili soruşturma sürerken, aralarında kaymakamlık çalışanlarının da bulunduğu yaklaşık 30 kişi gözaltına alındı. Şehit kaymakamın baba ocağında yas var. En son Kurban Bayramı'nda oğluyla görüştüğünü söyleyen babası Asım Safitürk "Oğlum vatan için şehit oldu" dedi.

    MARDİN DERİK'TEKİ HAİN SALDIRIDA GELİŞME
    11 Kasım 2016 - 13:32 - Güncelleme: 11 Kasım 2016 - 13:40

    Şehit olan Derik Kaymakamı Safitürk geçen sene Mete Yarar'ın sunduğu 'Şahit Olun' programında ilçede yaşanan olaylarla ilgili bilgi vermişti. Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, katledilmeseydi Derik zeytinini dünyaya tanıtmayı hedefliyordu.

    Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Mardin'in Derik  Kaymakamlığına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırıda  yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün, Gaziantep'te tedavi gördüğü  hastanede şehit olduğunu açıkladı. Yerlikaya, ambulans helikopterle Gaziantep'e getirilen Safitürk'ün  Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesinde yapılan ameliyatın ardından bu sabah  07.46'da yoğun bakım ünitesinde ebediyete intikal ettiğini belirtti.Ali Yerlikaya, "Terör saldırısında şehit olan Kaymakamımıza Allah'tan  rahmet, ailesine ve ülkemize başsağlığı diliyorum." dedi.

    Bu haber 739 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum