Maraşlı Bilim Adamı..

Ortopedi ve spinal cerrahi alanında inplant geliştirilmesi ve üretimi amacı ile en ileri teknoloji ile inplant fabrikası Spinamer Sağlık Ürünleri Şirketini kuran Kahramanmaraşlı Op. Dr. Hacı KUTLU, İstanbul Cnr Expo da düzenlenen 17. Müsiad Expo Fuarında yerini aldı.

    Maraşlı Bilim Adamı..
    23 Kasım 2018 - 14:37

    Türkiye’nin sağlık alanında geliştirdiği önemli buluşları ile tanınan Kahramanmaraşlı bilim adamı Op. Dr. Hacı Kutlu, İstanbul Cnr Expo da bu sene 17.’si düzenlenen ve açılış kurdelesini TBMM Başkanı Binali YILDIRIM’ın kestiği MÜSİAD EXPO Fuarında geliştirdiği ileri teknoloji ürünlerini sergilemek üzere fuarda yerini aldı.

    İstanbul da Kahramanmaraşlıların sesi olan MaraşGezgin Eyüp Kadir Kılcı’nın ziyaret ettiği Cnr Expo 4 Holl A007 nolu SPİNAMER Sağlık Ürünleri standında Op. Dr. Hacı KUTLU ile fuar hakkında görüştü. Profesyonel fuar katılımcılarının yoğun teveccühü ile karşılaştıklarını beyan Dr. KUTLU fuarın beklentilerine cevap verdiğini belirtirken ulusal ve yerel basın mensuplarının ilgi gösterdiğini belirtti.

    Op. Dr. Hacı KUTLU: 2012 yılından itibaren ortopedi ve spinal cerrahi alanında inplant geliştirilmesi ve üretimi amacı ile en ileri teknoloji ile inplant fabrika kurmuş olup halen argesi kendi bünyesinde yapılmış 4000 kalem ürünü ORTOVIA markası ile insanlığın hizmetine sunmuştur.

    Ayrıca BIOVIA ve CELLVIA markaları ile biyolojik ve kök hücre çözümleri üzerinde çalışma planlamıştır.

    “ MÜSİAD EXPO DA 4.HOLL A007 NOLU STANDA UĞRAYABİLİR, FUARDA KAHRAMANMARAŞ STANDINDA YORGUNLUK KAHVENİZİ İÇEBİLİRSİNİZ ”

    Maraş Gezgin ekibi olarak ziyaret ettiğimiz SPİNAMER SAĞLIK Ürünleri standında Op. Dr. Hacı KUTLU, Bey ile fuar hakkında bilgi alacak vakit bulmakta zorlandık çünkü profesyonel ziyaretçi ve MÜSİAD yöneticilerinin ilgisi yoğundu.

    Bu haber 1297 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum