Köy Garajlarında Erdoğanyılmaz Rüzgarı

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz , önceki gün köy garajlarında ki esnafları ziyaret ederek esnafla oturup çay içti, vatandaşın derdini dinledi

    Köy Garajlarında Erdoğanyılmaz Rüzgarı
    21 Mart 2015 - 08:46

    Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Serdar Erdoğanyılmaz , önceki gün köy garajlarında ki esnafları ziyaret ederek esnafla oturup çay içti, vatandaşın derdini dinledi.

         16 yıl köy hizmetlerinde müdür olarak çalışan bu sebeple köylüler tarafından iyi tanınan Avukat- inşaat Mühendisi eski müdür Serdar Erdoğanyılmaz, Köy Garajlarında girdiği her yerde sevgi gösterisi ile karşılandı.

         Yıldız Teknik Üniversitesini bitirdikten sonra : bir yandan mühendislik bir yandan ise hukuk fakültesini devam ederek hukuk fakültesinide başarı ile bitirdiğini , Köy hizmetlerinde şef, müdür yardımcısı , Müdür olarak Kahramanmaraş ve köylerine hizmet verdiğini uzun uzun anlatan Serdar Erdoğanyılmaz:” Partim bize yetki verise sizlerde desteklerinizle milletvekili olursam bugünden sonra memleketime vekil olarak hizmet edeceğim.. Bir teknik üniversiteli olarak bizimde söyleyeceğimiz, sözümüz var,” dedi.

         Serdar Erdoğanyılmaz: köy den gelen vatandaşlarla da sohbet ettikten sonra toplu resimler çektirerek Köy garajı ziyaretini tamamladı.

    Bu haber 987 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum