KMS yönetiminden İl Emniyet Müdürüne ziyaret

Kahramanmaraşspor Yönetimi İl Emniyet Müdürü olarak göreve atanan Servet Yılmaz’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

    KMS yönetiminden İl Emniyet Müdürüne ziyaret
    18 Şubat 2015 - 14:34

    Kahramanmaraşspor Kulübünü makamında kabul eden İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Kahramanmaraş’ın huzurlu bir şehir olduğunu belirterek, görevi süresi içerisinde Kahramanmaraş’ın daha huzurlu ve güvenli bir şehir olması için çalışacağını, Sporu sevdiğini ve şehirde suçun önlenmesine yönelik çalışmalara daha ağırlık vereceğini belirtti.

    Ziyarette Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’a üzerinde ‘Servet Yılmaz’a - 46’ numaralı Kahramanmaraşspor forması hediye etti.

    Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan: “Kahramanmaraşspor olarak çok zor günler geçiriyoruz. Zor bir işin içerisinde olduğumuzun bilincindeyiz ve memleket sevdası ile bu işi yapıyoruz. Şehirde maalesef aktivite olarak çok az faaliyetler var. Bunların başında spor, spor denincede akla ilk gelen Futbol oluyor. Bizde futbolu daha güzel yerlere getirme adına şehrin markası olan Kahramanmaraşspor’u düzlüğe çıkarma adına çaba sarf ediyoruz. Sizlerde şehrin güvenliğini sağlamak için şehrimize geldiniz. Sizlerden isteğimiz spor alanlarında, müsabakalarımız icra ettiğimiz stadyumlarda bizlere yardımcı olmanız. Bildiğiniz gibi şehrimizin iki profesyonel takımı var. Biri Kahramanmaraşspor diğeri de Belediyespor. Bizim maddi anlamda hat safhada sıkıntımız var. Bizim en büyük desteğimiz ise taraftarımız. Bu konuda bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz ve Sizleri de maçlarımızda aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ise forma için teşekkür ederek, Bizler bu şehirde görev yapıyor isek bu şehrin insanlarına, bu şehrin değerlerine sahip çıkacağız. Tabi sizlerin de yardımlarını alarak bu işi yapacağız. Sizlerin sıkıntılarınız bizim sıkıntımızdır. Bu konuda sıkıntılarınızı bana aktarmanız adına kapımız her zaman açıktır ve muhatabınız benim. Sporla alakalı sıkıntılarda da muhatabımın sizler olmasını isterim” diyerek maçlara gelmeye çalışacağını söyledi.

    Bu haber 973 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum