Kızkalesi yılbaşına hazır

Yazın denizi, güneşi ve kumuyla olduğu kadar denize girmenin mümkün olmadığı kış aylarında ise emsalsiz tarihi zenginliği ve doğal dekoruyla çekim merkezi olan Akdeniz’in incisi Kızkalesi, yılbaşında konuklarını ağırlamaya hazır. Kızkalesi’nin ilk 4 yıldızlı tesisi olma özelliğine sahip olan Barbarossa Otel, zengin içerikli yılbaşı programı ile konuklarına lüksü, eğlenceyi, müziği ve mutluluğu bir arada sunacak.

    Kızkalesi yılbaşına hazır
    11 Aralık 2014 - 10:11

    Zengin program var

    Yılbaşına özel hazırlanan, oryantal showdan canlı müziğe, bol alternatifli menüsünden limitsiz yerli içeceğe kadar her keyfi içeren zengin program, Barbarossa Otel konuklarına unutulmaz anlar yaşatacak. İlerleyen saatlerde sahilde yapılacak olan sürpriz etkinliklerde yeni yılı coşkusunu taçlandıracak.

    Çocuklar için özel eğlence

    Yılbaşına özel paket program hazırladıklarını belirten Barbarossa Otel’in Genel Müdürü Yusuf Bakıcı, “Konaklamalı balo kişi başını 230 TL, konaklamasız balo kişi başını 185 Tl olarak belirledik. Program içeriğimiz oldukça güzel. Tavernadan Türk pop müziğine kadar herkes aradığı her şeyi bulabilecek. Yılbaşı programımızda çocuklar içinde ayrı etkinliklerimiz olacak. Deneyimli bakıcılar ve palyaçolar eşliğinde, çocuklarda güvenli ve huzurlu bir ortamda eğlenerek vakit geçirebilecek. Rezervasyonlarımız başladı ve satışlarımız devam ediyor. Gördüğümüz ilgiden oldukça memnunuz” dedi.

    Bu haber 1840 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum