Kesen: "İktidar Yürüyüşümüzde Kadınlar En Büyük Gücümüz Olacak"

Partisinin kadın üyelerine seslenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. İnan Kesen, “İktidar yürüyüşümüzde en büyük gücümüzden birisi sizler olacaksınız” diye konuştu

    Kesen: "İktidar Yürüyüşümüzde Kadınlar En Büyük Gücümüz Olacak"
    17 Mart 2015 - 09:17

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. İnan Kesen, partisinin kadın üyelerine yönelik olarak birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Selçuklu Sofrası’nda gerçekleştirilen organizeye çok sayıda CHP’li kadın üye katıldı. Av. Kesen, CHP Elbistan Kadın Kolları Başkanı Rahşan Armut’un da katıldığı programda masaları dolduran CHP’li kadınların yanına giderek ‘Cumhuriyet’in kadınları hoş geldiniz” dedi.

    CHP’li kadınların büyük ilgi gösterdiği programda konuşan CHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. İnan Kesen, AK Parti iktidarının kadınları ikinci planda bırakmaya yönelik adımlar attığını savunarak;

    “Bizlere desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Cennetin, anaların ayaklarının altına serildiği inancını taşıyoruz. Ancak AK Parti iktidarında maalesef kadınlarımıza cehennem kâbusu yaşatılıyor. Kadınlarımız, iş hayatından geri çekilmeye çalışılmakta ve sosyal hayattan da uzaklaştırılmak isteniyor. AK Parti iktidarı, özellikle kadınlarımızı toplumun tamamen dışına itmeye çalışıyor. Ülkemizi Araplaştırmak istemektedir. Bunun bilincinde olduğunuzdan eminim. Her gün yeni bir kadın cinayeti haberi duyuyoruz. Bu tür haberlerden tiksinir hale geldik. Berkin Elvan’ların, İsmail Korkmaz’ların öldürülmediği bir ülke hayal ediyoruz” dedi.

    7 Haziran seçimlerinde kadınların büyük rol oynayacağına işaret eden Av. İnan Kesen; “AK Parti iktidarı, Atatürk ilke ve inkılaplarının değerlerini özellikle yok etmekte, Cumhuriyet değerlerimizi ayak altına sermeye çalışmaktadır. Bunları hep birlikte yeneceğimize eminim. Bu noktada da kadınlarımıza büyük görev düşüyor. İktidar yürüyüşümüzde en büyük gücümüzden birisi de kadınlarımız olacak. Kadınlarımızın bu seçimlerde daha çok görev üstleneceğine eminim. Kapı kapı dolaşarak çalışacağınızı biliyorum. Kadınlarımızın ellerini taşın altına koyacağını bu toplantımızdan ve partimizdeki aktif çalışmalarından görebiliyorum” ifadelerini kullandı.

    “8 Haziran sabahı Türkiye Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına uyanacak” diyen CHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. İnan Kesen, konuşmasını:

    “8 Haziran çağdaş, aydınlık, demokrasi ve özgürlüklerin hüküm sürdüğü, kadın ve erkeğin eşit olduğu günlerin ilki olacak. “Ben bundan daha iyi bir hayat yaşamayı hak ediyorum” diyen yurttaşlarımızın sadece kendi oylarını değil, tüm dost ve yakınlarının oylarını da istiyoruz. Türkiye’nin adaletsizlikten ve yoksulluktan kurtuluş zamanı artık gelmiştir. 8 Haziran sabah bu ülkede yeni bir sayfa açılacak ve Türkiye, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına uyanacak” cümleleri ile tamamladı.

    Av. Kesen, son olarak 22 Mart’ta gerçekleştirilecek ön seçimde şahsına destek istedi.

    Programa katılan kadın üyeler de CHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Av. İnan Kesen’e nazik davetinden dolayı teşekkür ettiler.

     

     

    Bu haber 1243 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum