Kazancı Ekinözü İlçesinde

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday adayı Emre Kazancı Partisin Ekinözü İlçe Teşkilatını Ziyaret ederek Eğilim Yoklamasında Partilerinden destek İstedi.

    Kazancı Ekinözü İlçesinde
    03 Mart 2015 - 14:54 - Güncelleme: 03 Mart 2015 - 15:04

    CHP Kahramanmaraş  Milletvekili Aday  adayı Emre Kazancı Partisin Ekinözü İlçe Teşkilatını Ziyaret ederek Eğilim Yoklamasında Partilerinden destek İstedi.

    CHP Aday Adayı Emre Kazancı, partisinin  Ekinözü İlçe Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette, ilçe başkanı  Av.Ali Çiçek ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.

     Çalışmalarını anlatan Emre Kazancı, aday adaylığı sürecine değinerek, “Ben siyasetin içinde büyüdüm. Biz davamıza inandığımız için resmi olmasa da gayri resmi çalışmalarla her zaman partimde oldum. Bugün de, memleketime milletvekili olarak katkıda bulunmak istiyorum. Hem siyasetin içinde büyümem hem de halkımızın içinde olmam nedeniyle, sorunları çok iyi biliyorum ve bu dillendirilen sorunlara vakıfım. Çözümü noktasında da projelerim var” dedi.

     Milletvekili Aday Adayı Emre Kazancı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden, CHP İlçe Başkanı Ali Çiçek , çalışmalarında başarılar diledi.

    Bu haber 837 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum