Kaymakam Akkoyun, Gençlik Merkezi'ni Gezdi

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, 30 Ağustos 2014 günü inşaat kısmı bitecek olan Elbistan Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Kaymakam Akkoyun, Gençlik Merkezi'ni Gezdi
    12 Ağustos 2014 - 11:52

    Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, 30 Ağustos 2014 günü inşaat kısmı bitecek olan Elbistan Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, 2013 yılı sonunda ihalesi yapılan ve 2 milyon 90 bin TL'ye mal olacak Elbistan Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

    Eski Oruçoğlu Stadyumu alanında yapımı süren Elbistan Gençlik Merkezi inşaatını, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz ile birlikte gezen Kaymakam Akkoyun, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    2 milyon 500 bin TL proje bedeli ile 2013 yılı yatırımına alınan ElbistanGençlik Merkezi tamamlandığında, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilmesi için her türlü ayrıntı yer alacak.

    Kaymakam Tuncay Akkoyun, "Elbistan Gençlik Merkezinde tenis kortları, halı saha, voleybol ve basketbol sahaları ile atölyeler ve birçok donanım yer alacak. Elbistan Gençlik Merkezi inşaatı kısa bir süre sonra tamamlanacak. Şimdiden Elbistan'ımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi. 

    Bu haber 929 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum