KAMUOYU ERKOÇ'U MECLİSTE GÖRMEK İSTİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç’u, Kahramanmaraşlılar mecliste de görmek istiyor.

    KAMUOYU ERKOÇ'U MECLİSTE GÖRMEK İSTİYOR
    28 Ağustos 2015 - 13:57 - Güncelleme: 28 Ağustos 2015 - 14:05

    AK Parti kurulduğu günden bu yana partinin birçok kademesinde görev yapan daha sonra İl Başkanlığından istifa ederek Büyükşehir’e Belediye Başkanı seçilen Fatih Erkoç’a 01 Kasım Pazar günü yapılacak seçimlerde TBMM yolu açıldı.

    Allah yürü kulum dediği için AK Parti de her dönem başkan seçilen Fatih Erkoç’un ayağına bu defa yine talih kuşu olarak TBMM’ye milletvekili olarak girdikten sonra daha sonra da bakan olacağı konuşuluyor.

    Genç yaşta Kahramanmaraş’ta yediden yetmişe herkesi kucaklayarak tırnaklarıyla Büyükşehir Belediye Başkanı makamına oturan Fatih Erkoç göreve geldiği 1,5 yıl içerisinde yaptığı mega projelerle şehir merkezi, ilçeler, en ücra mahallelere kadar hizmetler götürüp komşu illere göre Kahramanmaraş’ı mega bir kent yapan Fatih Erkoç’un bu başarısından dolayı başta tüm sivil toplum örgütleri, bürokratlar, siyasetçiler, mahalle muhtarları, AK Parti teşkilatı Erkoç’un milletvekili olmasını can-ı gönülden isterlerken birçok CHP’li, MHP’li ve diğer partilerden de başkan Erkoç’un milletvekili adayı olduğu takdir de destekleyeceklerini belirttiler.

    Bu haber 3904 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • emre öz
      9 yıl önce
      Bu yapılanları biz niye göremiyoruz. Yanlışlıkla gaziantep belediye başkanından yada ankara büyükşehir belediye başkanı melih gökçek yaptığı icraatlardanmıbahsediyorsunuz. k.maraş ta hiç bir değişiklik yok. yeraltı çarşısının oraya bir tünel yaptılar. anlamsız. neyse hayırlısı.