Kamil Dalkara CHP'den Milletvekili Aday Adayı Oldu.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde 2009 ila 2014 yılları arasında CHP’den Belediye Başkanlığı yapanKamil Dalkara, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri için CHP’den milletvekili aday adayı oldu.

    Kamil Dalkara CHP'den Milletvekili Aday Adayı Oldu.
    02 Mart 2015 - 09:48

    CHP Kahramanmaraş il binasında aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Kamil Dalkara; “Tüm zorlukları omuza sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarıma ve bana bu zorlu yarışta Pazarcık’tan Maraş’tan ve dahi tüm ülkemden davamıza yolumuza sahip çıkmalarını bekliyorum” dedi. CHP İl Başkanı Esat Şengül, Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Barış Antürk ve diğer parti yöneticileri ile çok sayıda partilinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Dalkara sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Hepinizin bildiği üzere sizlerin bana gösterdiği teveccüh ile 5 yıl büyük bir onurla, şerefle, çok büyük bir haz duyarak arzuyla yorulmadan bıkmadan Pazarcık Belediye Başkanlığı görevini yerine getirdim. 

    “ÇÖZÜME KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUM”

    “Milletvekili olarak tüm sorunların çözümüne katkıda bulunmak istiyorum” diyen Dalkara sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben bir köşede elim kolum bağlı bir şey yapmaksızın oturamam. Dedim ki “Kamil, dostların ve arkadaşların çok haklılar. Bugün mücadeleyi Pazarcık’tan Maraş’tan tüm Türkiye için başlatma günüdür. Kamil Dalkara olarak sırça köşkünde ülkesinde olana bitene üç maymunu oynayamaz. Çocuklarımız gençlerimiz, yarınlara umutla bakamıyorsa ben huzurla köşemde oturamazdım. Eminim ki sizlerle aynı duygularla buradasınız ve işte ben tüm bu sorunların çözümüne katkıda bulunmak için huzurunuza Milletvekili Aday Adayı Kamil Dalkara olarak geldim. Değerli dostlarım ülkesi için benimle aynı duyguları paylaşan, halkı için aynı kaygıları taşıyan, tüm zorlukları omuz omuza sırtlanmaya hazır olan, arkadaşlarıma ve bana bu zorlu yarışta Pazarcık’tan, Maraş’tan ve dahi tüm ülkemden davamıza yolumuza sahip çıkmalarını bekliyorum.” Kamil Dalkara aday adaylığı müracaatını ise diğer aday adayları gibi Genel Merkez’e yapacağını sözlerine ekledi.

    Bu haber 1236 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum