KAHRAMANMARAŞSPOR EZELİ RAKİBİ HATAY SPOR'A KARŞI

Ligde ardarda aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine denir atan Kahramanmaraşspor, ezeli rakibi Hatayspor'u konuk edecek.

    KAHRAMANMARAŞSPOR EZELİ RAKİBİ HATAY SPOR'A KARŞI
    22 Ekim 2014 - 11:28

    Ligde aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör Orhan Şerit'le yollarını ayıran Kahramanmaraşspor, pazar günü kendi sahasında Hatayspor'u konuk edecek.

     
    Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 4-1’lik farklı mağlubiyetin ardından teknik direktör Orhan Şerit ile yollarını ayıran ve sancılı süreci en doğru şekilde atlatmaya çalışan Kahramanmaraşspor ve son oynadığı maçta Gölbaşıspor ile 0-0 berabere kalan Hatayspor bu hafta Akdeniz derbisinde karşı karşıya geliyor. Pazar akşamı saat 19:00’da 12 Şubat Stadyumunda oynanılacak olan müsabaka nefes kesecek.Ligde aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör Orhan Şerit'le yollarını ayıran Kahramanmaraşspor, pazar günü kendi sahasında Hatayspor'u konuk edecek.
     
    Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta 4-1’lik farklı mağlubiyetin ardından teknik direktör Orhan Şerit ile yollarını ayıran ve sancılı süreci en doğru şekilde atlatmaya çalışan Kahramanmaraşspor ve son oynadığı maçta Gölbaşıspor ile 0-0 berabere kalan Hatayspor bu hafta Akdeniz derbisinde karşı karşıya geliyor. Pazar akşamı saat 19:00’da 12 Şubat Stadyumunda oynanılacak olan müsabaka nefes kesecek.
    Bu haber 1419 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum