Kahramanmaraş Vali Kocatepe, Vali Süleyman Tapsız'ı Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ve İş Adamı Atila Kanbur, Kilis Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

    Kahramanmaraş Vali Kocatepe, Vali Süleyman Tapsız'ı Ziyaret Etti
    14 Ağustos 2014 - 18:18 - Güncelleme: 14 Ağustos 2014 - 18:24

    Vali Süleyman TapsızKahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ve İş Adamı Atila Kanbur'a Kilis'in tarihi ve turistik yerleri ile kültürel yapısı hakkında bilgi verdi.

    Ardından ziyaretçilerine Kilis'i gezdiren Vali Süleyman Tapsız, misafirleriyle birlikte şehir merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

    Daha sonra restorasyon çalışmaları bitme noktasına gelen ve bitimiyleKilis Valilik Binası olarak kullanılacak olan Tarihi Hükümet Konağı'nı gezdiren Vali Süleyman Tapsız, burada misafirlerine tarihi bina ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

    Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi'ni de gezdiren Vali Tapsız, savaşta ve barışta hurma dağıtıcılığı görevinde bulunan sahabenin, Hz. Ömer'in halifeliği zamanında Ebu Ubeyde Bin Cerrah komutasındaki İslam ordusu ile bu bölgeye geldiğini ve 639 yılında burada şehit düştüğünü misafirlerine ifade etti.

    Vali Süleyman Tapsız, gezi ve incelemelerin ardından KahramanmaraşValisi Şükrü Kocatepe ve İş Adamı Atila Kanbur'a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, teşekkür etti.

    Bu haber 1306 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum