Kahramanmaraş'ta Ortaokul Yapımı İçin Protokol İmzalandı

Türkoğlu ilçesine yapılacak 6 derslik ortaokul için Kahramanmaraş Valiliği'nde protokol imzalandı.

    Kahramanmaraş'ta Ortaokul Yapımı İçin Protokol İmzalandı
    01 Haziran 2016 - 08:39

    Vali Mustafa Hakan Güvençer, protokolde yaptığı konuşmada, güzel bir anı yaşadığını ve küçük sayılabilecek bir okulun protokolünü bağışçılarla birlikte yapacaklarını söyledi.

    Kahramanmaraşlı hayırseverler tarafından 1-2 sene öncesinden çok güzel seferberlik sonucu Kahramanmaraş'a çok sayıda okulun kazandırıldığını anımsatan Güvençer, şunları kaydetti: 

    "Ben kendimi şansız addediyorum bu manada. Tam en üst performansın gösterildiği, yatırımın başlandığı, bitmek üzere olduğu döneme denk geldik. Ticari anlamda, ekonomik anlamda bu şehrin biraz istirahate ihtiyacı vardı. Ancak, öte yandan da Kahramanmaraş'ın önemli pek çok sorununun yanında hatta yanında demek doğru değil en önünde hepimizin ortak derdi çabası davası bu kentte eğitim seviyesini artırmak."

    Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Yıldız Kent Madencilik Şirketi adına Fatih Dokuyucu ve Cengiz Othan protokole ilişkin düşüncelerini aktardı.

    Konuşmaların ardından, Türkoğlu ilçesine bağlı Kılılı Mahallesi'ndeki arsa üzerine yapılacak 6 derslikli okulun yapımını öngören protokol, Vali Güvençer, Kaymakam Kartal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Dokuyucu ve Othan tarafından protokol imzalandı.

    Bu haber 920 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum