Kahramanmaraş Pazarcık'ta FETÖ'nün Finans Kaynağı Çökertildi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) dershanelerde dönüşüm süreciyle para kaynağını kaybeden Paralel Yapı, 2015 yılında kayıt almaya devam ederek korsan dershanecilik yaptı.

    Kahramanmaraş Pazarcık'ta FETÖ'nün Finans Kaynağı Çökertildi
    13 Mayıs 2016 - 17:50

    Pazarcık'ta 7 katlı bina başta olmak üzere ülkenin pek çok şehrinde bulunan Fem Dershaneleri geçtiğimiz yıl tabelasını indirmeyerek dönüşüm sürecine karşı hukuksuz faaliyetlerini devam ettirdi. Paralel Yapı'ya yakınlığıyla bilinen dershaneler dışında pek çok kurum 2015'te dönüşüm programına başvuru yaptı, ya da kapandı ancak Fem Dershaneleri, "dershane" ibaresi taşıyan tabelalarını indirmeyip, kayıt almaya devam etti.

     

    MİLLİ EĞİTİM DEVREYE GİRDİ
    Korsan dershanecilik öğrenci ve velilerde kafa karışıklığına yol açınca Milli Eğitim, velilerin ve öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için harekete geçti. Milli Eğitim Yetkili'leri bu kapsamda velilerden gelen şikâyetleri değerlendirerek yakın zamana kadar reklam veren, kayıt alan ve tabelasını indirmeyen Fem Dershaneleri Pazarcık şubesine yasal işlem başlattı. Fem Dershaneleri'nin Pazarcık Şubesinin faaliyetlerine son verildi. Dersane tamamen kapatılarak tabelaları indirildikten sonra kapısına kilit vuruldu.

    Bu haber 1855 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum