Kahramanmaraş Öğrenme Şenliğinde 2. Gün etkinlikleri

04 Kasım 2014 tarihlerinde açılışı yapılan, 06 Kasım 2014 akşamı sona erecek Kahramanmaraş Öğrenme Şenliği’nin ikinci gününde de bir takım etkinlikler gerçekleştirildi.

    Kahramanmaraş Öğrenme Şenliğinde 2. Gün etkinlikleri
    06 Kasım 2014 - 09:25

    Kahramanmaraş Öğrenme Şenliği etkinliklerine 05 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da Milli Eğitim Müdürlüğü giriş katında ”Resim Öğretmenlerinin Resim Yapma Uygulamaları ve Resim Sergisi” açılışı canı müzik eşliğinde gerçekleştirildi.

    Necip Fazıl Kültür merkezi salonunda ise, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından “Fotoğraflarla Kahramanmaraş Sergisi” yapıldı. Şehir merkezinin Trabzon Caddesi, Kent Meydanı ve Kapalı Çarşı gibi yerlerinde Halk Sağlı Müdürlüğü personellerince “Tansiyon ve Nabız Ölçümü” yapıldı.

    Kahramanmaraş halkı tarafından Osman Sayın Kapalı Spor Salonunda yapılan etkinlikler ilgi ile izlenirken, Kahramanmaraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce saat 14.00’te “Tezhip ve El Sanatları Uygulaması” sergisi, saat 15.00’te Sevim Şirikci Meslek Teknik Lisesi tarafından “Sim-Sırma” yapım sergisi ve saat 16.00’da Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü giriş salonunda, “El sanatları Uygulamaları ve Sergisi” gerçekleştirildi.

    Kahramanmaraş halkının yoğun İlgi gösterdiği “ Öğrenme Şenliği”ne saat 20.00’de Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Ramazan Avcı tarafından gerçekleştirilecek “Şiirin Başkentinden sevginin Başkentine” isimli şiir programı yapılacak.

    Bu haber 1231 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum