KAHRAMANMARAŞ'IN İLK BEŞ YILDIZLI OTELİ KAPILARINI AÇACAK

Kahramanmaraş Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapan Mahir Ünal, 64. Hükümet'te Kültür ve Turizm Bakanı olmasıyla birlikte şehirde turizm hareketliliği başladı. Kahramanmaraş’ın ilk beş yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyan Clarion Hotel, 2016’ da misafirlerine kapılarını açacak.

    KAHRAMANMARAŞ'IN İLK BEŞ YILDIZLI OTELİ KAPILARINI AÇACAK
    11 Aralık 2015 - 11:08 - Güncelleme: 11 Aralık 2015 - 16:15

    Mahir Ünal, 64. Hükümet'te Kültür ve Turizm Bakanı olmasıyla, iş dünyası yatırım çeşitliliğinde turizm hareketliliği başladı. İlk olarak Akyıldız metal yönetimi, şehrin ilk beş yıldızlı otelinin hayata geçirmek için kolları sıvadı.

    Dünyanın önde gelen oteller zinciri Choıce, Türkiye’de On büyükşehirde çalışma başlatmıştı. Grup, Kahramanmaraş’ın önümüzdeki yıllarda, kültür ve turizm adına hareketleneceğini, hayli hazırda iş dünyasının potansiyelinde göz önünde bulundurdu ve Türkiye’de belirlediği on ilden birincisi İstanbul olurken ikinci sırayı Kahramanmaraş’a ayırdı.

    Kahramanmaraş’ta anlaştığı Akyıldız metalindekurucusu olduğu,Selra Turizm ile masaya oturdu ve yatırımlarını arttırmayı hedefliyor. Choıce, Grup’unFranchising verdiği Anadolu’daki ilk beş yıldızlı otel oldu. Kahramanmaraş’ta yapımı bitmek üzere olan otelde, Selra Turizm ile Choıce Grup arasında yapılan anlaşmayla, uzun vadede çalışmalarla ilgili protokol imzalandı.Choıce Grup’un markası olan Clarion Hotel, in ismiFranchisingolarakalındı.

    KAHRAMANMARAŞ’IN ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERİLDİ

    Kahramanmaraşiçinönemlibirihtiyaçgiderildidiyen, Selra Turizm ve Clarion Hotel yönetim kurulu başkanı Ramazan Tekinşen, “Kahramanmaraş’ın en önemli ihtiyaçlarından biri,beş yıldızlı bir oteldi, bu ihtiyacı giderdiğimizi düşünüyorum. Choice HotelleriDünya’nınenbüyükveenbaşarılıkonaklamazincirlerindendir.Dünya’nınçeşitlibölgelerindeki 35'ten fazlaülkede, Franchising Sistemiyle 6.300 otel 500.000 'den fazlaodasıyla,işvetatilamaçlıseyahatedenlereekonomikimkanlarsunmaktadır. Ortaölçeklivelükssegmentlerde’deyüksekkalitedehizmetsunmaktadır. Bu itibarlaSelra Turizm olarak bugünyaptığımızprotokolsayesindeişvetatilamaçlıseyahatedenleriKahramanmaraş’aClarion Hotel olarak çekmeyi hedefliyoruz.

    IŞ VE TATIL AMAÇLI SEYAHAT EDENLERI, CLARİON HOTEL AĞIRLAYACAK

    Tekinşen, “Özellikle tercihimiz İş dünyasının ihtiyaçlarına ve misafirlerine huzur sunabilecek şekilde otelimizi tasarlamak olmuştur.6 milyon dolara mal olan otelimizde, mimari olarak abartıya kaçmayan modern bir tarzı ve hafif klasik bir üslubun harmanı benimsedik. 2100 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen otelimizde8000 metre kapalı alanına ek olarak açık ve kapalı otopark alanımızla, merkezOnikişubat İlçemiz Hayrullah Mahallesi Malik Ejder Caddesinde yapılanmamızı tamamladık. Şehrimizin ilk beş yıldızlı oteli olarak misafirlerimize, 115 Standart Oda (single/twin) 1 Engelli Odası, 3 Normal Suite, 1KingSuite’den oluşan toplamda 120 oda ile hizmete açılacağız. Ayrıca 1 Alakart Restorandın yanı sıra, 1 Bistro, 1 Patisserie, Çeşitli Aktiviteler için 4 adet Toplantı ve Organizasyon Salonları mevcuttur. Sağlık Faaliyetler içinse bir sağlık kulübü (içerisinde Sauna, Kapalı Havuz ve Geleneksel Türk Hamamı olmak üzere) hazırlığımızıtamamladık” ifadelerine yer verdi.

    Bu haber 5986 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum