Kahramanmaraş İmam Hatipliler Buluşması Görkemli Geçti

    Kahramanmaraş İmam Hatipliler Buluşması Görkemli Geçti
    01 Haziran 2015 - 13:30

    “Kamimder” Tarafından Organize Edilen “Geleneksel İmam Hatipliler Mezunlar Buluşması Ve Pilav Günü” Etkinlikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Oğlu Bilal Erdoğan’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Kafum Bahçesinde Mezunların Yoğun Katılımıyla Başlayan Büyük Buluşmada Türgev Mütevelli Heyetinde Olan Bilal Erdoğan Damgasını Vurdu.

    Program Şeyhadil Camii İmam Hatibi Hafız Ali Sarıkaya’nın Duygu Dolu Okuduğu Güzel Kuran Tilavetiyle Gönülleri Mest Etti. Kamimder Başkanı Yunus Doğru Yaptığı Selamlama Konuşmasında, Yılda Bir Defada Olsa Hocalarımız Ve Onların Öğrencileri Olan Bizler Arasında Sıla-i Rahim Yapmış Olduklarını Söyledi.

    Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu’da Yaptığı Konuşmada K.Maraş’ta İmam Hatip Öneminin Fazla Olduğunu Çeşitli Faaliyetlerin Devam Etmesi Gerektiğini Kaydetti.

    Türkiye Gençlik Ve Eğitime Hizmet Vakfı (Türgev)Mütevelli Heyetinden Olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Oğlu Bilal Erdoğan Da Konuşmasına Yapmış Oldukları Muhteşem İstanbul Fethi Kutlamasıyla Başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Selamını İletti.

    5 Bin Kişilik Hazırlanan Etli Pilav, Ayran, Dondurma Ve Tatlı İkramının Ardından Program Hüseyin Bahar Hocanın Duasıyla Son Buldu

    Bu haber 1136 defa okunmuştur.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum